Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

U dvorištu kamenom zatukla problematičnog supruga

ubojstvo
Saša Miljević
27.10.2009.
u 14:47

Susjedi kažu da je bio loše naravi, pogotovo kad bi popio, pa su se supruzi često svađali

Malo prije 13 sati u Kašteliru, mjestu nedaleko od Poreča, dogodilo se ubojstvo za koje se sumnjiči Valentina Gecaj (32) iz Kaštelira.

Prema nepotvrđenim navodima, ona je kamenom u dvorištu obiteljske kuće zatukla svog supruga Sanija (45). Policija je na mjesto događaja stigla odmah nakon dojave, a očevid koji je vodio istražni sudac Ivica Stanić potrajao je do mraka.

Djeca zbrinuta
– U 12.45 djelatnici Policijske postaje Poreč primili su dojavu da se u Kašteliru, na adresi Kaštelir 22, dogodilo ubojstvo. Osnovano se sumnja da je ubojstvo počinila V. G., a da je žrtva S. G., strani državljanin na privremenom boravku u Kašteliru. Osumnjičena je uhićena te sprovedena u porečku postaju. Izvidi traju.

Njihovo je troje maloljetne djece zbrinuto, izjavio je zamjenik županijskog državnog odvjetnika Josip Miletić dodavši da će više informacija policija objaviti na današnjoj konferenciji za novinare u Puli.

Nezgodna narav
Mještani Kaštelira izbjegavali su novinare. Na mjestu događaja nije bilo znatiželjnika, a susjedi su pozatvarali prozore. Ipak, doznali smo da se par nedavno iz Poreča doselio u Kaštelir, a u Poreč su prije nekoliko godina došli iz Njemačke, pa ih zato malo tko poznaje. U Kašteliru je Gecaj navodno radio u autoservisu.

Zamjenik županijskog državnog odvjetnika nije želio potvrditi je li ubojstvu prethodilo obiteljsko nasilje, kao ni to je li ijedan od supruga otprije poznat po kaznenim djelima. Prema neslužbenim podacima, Sanij Gecaj imao je nezgodnu narav, pogotovo nakon što bi popio, pa su se supruzi često svađali.

Priča se da se Gecaj bavio kamatarenjem, a povezuje se i s napadom koji se prije tri godine dogodio na trgu Marafor u Poreču. Tada, 24. lipnja 2006. godine, zbog neporazuma oko novca u noge je jednom muškarcu ispalio šest metaka. Sam se prijavio policiji. Navodno je protjeran iz Njemačke zbog kaznenih djela.

Ključne riječi

Komentara 2

MM
Mladen Miletić
16:22 27.10.2009.

Žena ubila supruga u istarskom Kašteliru, zatom jel je bio osoba problematičnog ponašanja, potom zaslužena kazna...Osim toga to dolazi kasnije nije imao seks nego je bio silovatelj zna se...

BO
bohtar
06:37 28.10.2009.

žene nisu za tuć već za xebat,Mogao je pit u noge ne u glavu.Tako je kada je čovek imao dugu kriminalnu prošlost.Tako je i završio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije