Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Osijeku

U Dravi kod pristaništa gdje je nestao muškarac, pronađeno mrtvo tijelo. Utvrđuje se identitet

Osijek: Još uvijek traje potraga za muškarcem koji se prevrnuo iz kajaka na rijeci Dravi
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
23.06.2021.
u 21:59

Tijelo je po nalogu županijskog državnog odvjetništva prevezeno u KBC- u Osijek na odjel patologije, gdje će se utvrditi identitet nađene osobe i uzrok smrti

U Dravi u Osijeku pronađeno je tijelo muškarca, priopćila je policija.

U 18, 25 na rijeci Dravi kod pristaništa za čamce "Neptun" u Osijeku pronađeno je mrtvo tijelo muškarca, priopćila je policija. Na mjestu događaja su očevid obavili ekipa Policijske uprave Osječko-baranjske te je tijelo po nalogu županijskog državnog odvjetništva prevezeno u KBC- u Osijek na odjel patologije, gdje će se utvrditi identitet nađene osobe i uzrok smrti..

Podsjetimo, od subote traje potraga za 30-godišnjakom koji je oko 17 sati nestao u Dravi u Osijeku, nakon što se prevrnuo kanu u kojem se s dvojicom prijatelja spuštao niz rijeku. 

Kada se kanu prevrnuo, u pomoć im je prišao vozač jet-skija koji je bio u blizini i začuo vrisku. Dvojica su se uhvatila za jet-ski, dok je 30-godišnjak odbio pomoć, rekavši kako će sam doplivati do obale. I potom je nestao u rijeci. Dvojica spašenih alarmirali su odmah policiju, a vozač jet-skija kružio je Dravom, pokušavajući locirati njihova prijatelja, no nije mu bilo traga. Ispred njih bilo je još nekoliko mladića u kanuima, iz iste ekipe, koji nisu ni slutili kakva se drama zbiva iza njihovih leđa.
 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Baja Kalifornija
Baja Kalifornija
06:40 24.06.2021.

Glupost se plaća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije