Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koprivnica

U domu za starije 69-godišnjak štapom izudarao stopostotnog invalida

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
19.06.2018.
u 10:16

Oštećenik je pobjegao na balkon dozivajući u pomoć, ali ga je okrivljenik sustigao, oborio na tlo i nastavio ga udarati štapom nanijevši mu teške ozljede, otvoreni prijelom nosnih kostiju, prijelom dva rebra i veći broj rana po glavi i tijelu

 

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici podiglo je optužnicu protiv 69-godišnjeg stanara doma za starije osobe u Koprivnici zbog nanošenja teške tjelesne ozljede i prijetnje.

Tereti ga se da je 7. listopada 2017. drvenim štapom više puta po glavi udario 83-godišnjeg stopostotnog invalida, koji mu je prigovorio da supruga puši u sobi koju dijeli s njim. Iznervirani 69-godišnjak je iz ruke 83-godišnjaka istrgnuo drveni štap i njime ga izudarao.

- Oštećenik je pobjegao na balkon dozivajući u pomoć, ali ga je okrivljenik sustigao, oborio na tlo i nastavio ga udarati štapom nanijevši mu teške ozljede, otvoreni prijelom nosnih kostiju, prijelom dva rebra i veći broj rana po glavi i tijelu - kažu u DORH-u.

Optužen je i za prijetnju jer je pretučenom rekao da će ga on i njegovi sinovi ubiti

Ključne riječi

Komentara 1

OB
ObrenM
10:48 19.06.2018.

Otkazati mu sve domove u HR i javno ga izbicevati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije