Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije bilo vode
Povratak na članak

U Dicmu izgorjele kuće, ljudi nisu imali čime gasiti vatru

Policija ispituje uzrok požara koji je izbio u Dicmu

Komentari 24

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
15:54 27.08.2017.

Što milicija ima istraživati, radi se o iskrenju vlaka. Ups, nema vlaka, onda je iskrenje dalekovoda. Ups, nema ni dalekovoda, onda je udario grom. Ups, nije ni grmilo, ok, onda je sunce zapalilo travu putem odbačene pivske boce koja je reagirala kao povećalo. Ups, nije ni to, ok, onda je požar pdometnuo neki Hrvat od 15 godina koji je nakon milicijskog istraživanja priznao da mrzi Srbe od osamnaestog stoljeća. Ups, nije ni to u Dicmu nema Srba. Ok, onda je do bilo neko psihički oboljelo dete iz Surdulice koje se samo igralo s fosfornom igračkom. Što dete zna što je upaljač...

VL
Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
16:08 27.08.2017.

Eto, tako je to kad se Miloradu i njegovim četnicima godišnje daje 4 milijuna kuna za novine koje otvoreno pozivaju na podmetanje požara, a Božinovićeva jugomilicija hapsi domoljubne Hrvate i istražuje pjeva li Thompson Čavoglave.

VL
MA
marevr
17:24 27.08.2017.

kakvi komentari ovo pokazuje ko je u paranoji i ko bez dokaza je okrivio nekoga samo iz mrznje. Kriv si kada se dokaze krivica a vi kao vidovnjaci sa paranormalnim mozgom hvala sto unaprijed znate sve.

VL
Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
16:40 27.08.2017.

evo HR Dijaspora se javlja DOBROVOLJNO na cuvanje tih podrucija preko sezone .....dajte nam Snajpere sa optickim nisanima, nocnim nisanima 2.000 metaka ...hranu i satore i mi cemo svakog piromana prije nego ga upucamo snajperom snimit sa kamarama kao dokaz... jel moze tako ?

VL
HL
HV_LAKI102
16:58 27.08.2017.

Zaista,milicija nema sta traziti, sve je jasno kao dan,velike su vrucine i "sunce je krivac" sve sto se danju zapali a za nocne paljevine su krive "bage svetog Ive" kako ih zovu u nasem narodu,latinski izraz mi nije poznat......Drzava koja nema vojsku a ima komunista nema sanse da prosperira i da se normalno razvija..Predsjednice,ucinite vi nesto, od Plenkovica i njegove demagogije nema nista,ocemo rezultate,ocemo imena i prezimena,nacionalnost i vjeroispovjest svih uhvacenih terorista,ocemo da se adekvatno kaznu svi idioti bez razlike jesu li punoljetni ili ne.Ministru Krsticevicu bih savjetovao da se sto vise drzi Plenkovica, "daleko ce dogurati".Sramota nevidena,saljemo svoje trupe u mirovne misije po svijetu a zemlja nam gori kao u vrjeme srpske okupacije devedesetih,nemocni smo,neorganizirani i neucinkoviti.Interesantno je da bas kad su crveni u opoziciji da tad naj vise gori,nemoze im niko nista,ukinuli su sluzenje vojnog roka,u policiji imaju svoje ljude, umirovili su nase Branitelje samo da bi mogli nesmetano divljati i sustavno rusiti mladu Hrvatsku Drzavu podpomognuti pupovcevim aboliranim plemenom.......dokle majku mu??.....ZHS!!

VL
SJ
Sve je uzalud
16:51 27.08.2017.

...............kako je Plenky nemočan..........umjesto kanadere imamo konzultantske kuće za INU...........30 miljuna.......................bitno je da on zatvara i tamniči za krivi pogled..........................

VL
Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
16:37 27.08.2017.

kak to da ne gori u NISU,ZEMUNU , BANJOJ LUCI itd...? bas me zanima..

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
16:03 27.08.2017.

Imamo Hrvatsku i gori kao svoje na svome.

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
17:16 27.08.2017.

Zanimljivo je a ne primjetiti da pored ovoliko podmetnutih požara a svi znamo ko ih podmeće oni skreću pažnju na ploču našim palim bojovnicima, znači ako ne maknete onih par slova sa ploče mi palimo hrvatsku, čisti terorizam.

VL
PH
Petarstijena-HR
16:22 27.08.2017.

20.g zatvora za piromane minimalno.Treba promjena zakona.

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
16:12 27.08.2017.

Baš je nepravedno da imamo Hrvatsku ali uz Boga I domoljublje nemamo dovoljno hrvatske vode kako bi gasili kao svoji na svome..

VL
Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
16:35 27.08.2017.

kazu Milorad Dodik nije isplatio zadnje ratu ---PALIOCIMA --Koje je poslo u HR pa mu se zapalio AUTO.ahahhahahaha

VL
Avatar obrezani-hassan
obrezani-hassan
17:26 27.08.2017.

opet je netko palio i zapalio

VL
Avatar obrezani-hassan
obrezani-hassan
16:26 27.08.2017.

pali miško,pali

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.