Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUZI

U Crnoj Gori masovna tučnjava učenika zbog utakmice, svađali se i roditelji

Albanija
Foto: Reuters/PIXSELL
15.10.2014.
u 18:11

Zbog tučnjave je morala intervenirati i policija, a ozlijeđena su četiri učenika

Incident na jučerašnjoj nogometnoj utakmici reprezentacija Srbije i Albanije u Beogradu odjeknuo je i izvan granica tih država. U Tuzima u Crnoj Gori jučer je došlo do masovne tučnjave nealbanskih i albanskih učenika gimnazije u kojoj su lakše ozlijeđena četiri učenika u dobi od 15 do 18 godina, prenose Vijesti.

Ovaj portal navodi kako im je iz više izvora iz škole rečeno da je zbog tučnjave morala intervenirati i policija. U sukobu su slomljena i stakla na ulaznim vratima, a svađali su se i roditelji, no bez fizičkog obračuna.

Tuzi se nalaze na jugoistočnom dijelu Crne Gore, blizu granice s Albanijom. Prema popisu iz 2011. godine Albanci čine oko polovicu stanovništva, dok Crnogoraca ima manje od 10 posto, a Srba tek 13.

>> Bespilotni nastavak srpsko-albanskih tenzija

>> Evo tko je upravljao letjelicom sa zastavom 'Velike Albanije'!

Komentara 18

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
19:30 15.10.2014.

izgleda da se otvara nova južna fronta.....zato srbi paradu imaju i zveckaju sa oružjem ponovo....posvuda?....da,da biti će to opet samo pašaluk

Avatar fircik
fircik
20:06 15.10.2014.

Sto me to nesto podseca na Mostar. Tad vam nije bilo smesno kao sad.

Avatar Idler 3
Idler 3
18:51 15.10.2014.

Dragi moji Crnogorci to vam se vraća onaj palež i bombardiranje Dubrovnika. Trebali ste tada okrenut cijevi na suprotnu stranu pa danas ne bi imali problema ali ah....željeli se bit veći četnici od Srba !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije