Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tučnjava u noći

U centru Zagreba maloljetnik i dva prijatelja pretukli 18-godišnjaka

tučnjava (1)
Patrik Macek/PIXSELL
22.06.2014.
u 12:36

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

Maloljetnik i njegova dva kompanjona u dobi od 19 godina napali su u noći na nedjelju 18-godišnjaka u centru Zagreba.

Mladić je teško ozlijeđen u tučnjavi koja se dogodila oko 2.45 sati  u Kačićevoj ulici ispred ugostiteljskog objekta te mu je pomoć pružena u KBC Zagreb.

Maloljetnika se sumnjiči za nanošenje teške tjelesne ozljede žrtvi, a dvojicu 19-godišnjaka za sudjelovanje u tučnjavi.

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava.

>>Policija nerede suzbijala suzavcem i pucanjem u zrak

Komentara 9

MI
Milkica
16:49 22.06.2014.

A na fotki automobilska nesreća na Svačićevom.

GL
gigi.lamorozo.9
15:03 22.06.2014.

Kakve veze ima ova slika sa tekstom?

BL
blackstone
19:28 22.06.2014.

Jel postoji netko u ovome gradu koji će konačno zatvoriti ovu narodnjačku rupu u centru grada zvanu team club.svaki vikend neko propucan ili pretučen,glasnom bukom smetaju dječijojbolnici i cijelome kvartu a puštaju najveće srpske i ciganske narodnjake. di je bandićndić da vid kakva mu je uljudba u centru donjeg grada,50 metara od dječije bolnice gdje se bolesna djeca ljieče. inače je vlasniku,bivšem automobilistu pokosu prostor iznajmio prehrambeni fakultet a on ga proširio skoro do ceste i svaki dan radi do 5 ujutro.pogledajte ih na facebooku profil da vidite na šta ta rupa liči i onda nije čudo da se ovakve stvari dogaaju.sramota šta se događa u centru zagreba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije