Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divlji zapad na Hvaru

Policija nerede suzbijala suzavcem i pucanjem u zrak

policija
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
17.06.2014.
u 16:11

Petorica muškaraca upala su u 22.30 u ugostiteljski objekt Marinero. Izmlatili su 30-godišnjeg voditelja lokala, razbijali inventar i istjerali goste

Nerede i masovnu tučnjavu u Hvaru, u ponedjeljak tijekom noći, policija je suzbijala pucnjem u zrak, lisicama i suzavcem. 

Petorica muškaraca upala je u 22.30 u ugostiteljski objekt Marinero. Izmlatili su 30-godišnjeg voditelja lokala, razbijali inventar i istjerali goste. Napadu je navodno prethodilo to što je 30-godišnjak upozorio pekare u susjedstvu da ne drže gajbe za kruh u uličici koja vodi do Marinera. Kada je policija došla, napadači su pobjegli, a nered je izbio na hvarskom trgu. Naime, skupina Hvarana, ljutita zbog vandalizma u lokalu, uhvatila je 42-godišnjaka iz pekarske obitelji i nasrnula na njega. Da bi ga spasio od premlaćivanja, jedan je policajac ispalio upozoravajući hitac u zrak.

Jedan od vandala uhićen je u lokalu, a prilikom privođenja u policijsku postaju Hvarani su se okupili i pokušali napasti uhićenika pa su policajci upotrijebili suzavacEpilog su dvojica ozlijeđenih, trojica uhićenih, a za dvojicom se traga. U Hvar su upućene dodatne policijske snage. 

>> Borongaj: Masovna tučnjava između 50 i 100 navijača

Komentara 12

LA
larala
16:47 17.06.2014.

zašto se ne navodi puno ime i prezime napadaca ?.... da je ovaj voditelj lokala napao pekara, sve novine bi brujale o mržnji prema manjinama....

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
19:57 17.06.2014.

Bojim se da će ovi pekari u budućnosti na nekom drugom mjestu peći koljače i kljuh!

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
19:53 17.06.2014.

"42-godišnjaka iz pekarske obitelji" - ajde fino objavite imena ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije