Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slomio joj dva rebra

U centru Pule pretučena profesorica gimnazije. Priveden muškarac

Hitna pomoć Brač
Miranda Čikotić/PIXSELL
13.10.2021.
u 14:40

Doznaje se da su profesorici slomljena dva rebra

Profesorica pulske gimnazije pretučena je u centru Pule nakon prometne nesuglasice. Puljanin koji joj je nanio teške tjelesne ozljede priveden je.

Kako neslužbeno doznaje Glas Istre, profesorica je prelazila ulicu u centru Pule kada joj muškarac nije stao i propustio je da prijeđe na drugu stranu. Ona je na to, navodno, u znak protesta nogom lupila po automobilu, a on je potom izašao iz vozila i grubo je fizički napao.

Doznaje se da su profesorici slomljena dva rebra. Zbog toga je napad okarakteriziran kao nanošenje teških tjelesnih ozljeda i muškarca očekuje kazneni progon.

Ključne riječi

Komentara 6

IV
IvicaKerempuh
15:04 13.10.2021.

Nema kaj, to je dečko i pol. Takve volim, takvi nebu nikad došli sebi... Kazniti šta je po zakonu najviše moguće!!

DU
Deleted user
16:06 13.10.2021.

Zapitajmo se : "Kakvi su to muškarci koji tuku žene? " Beskarakterni slabići. Iskompleksirani tipovi.

Avatar Viktor999
Viktor999
15:28 13.10.2021.

Prometna kultura u Puli je na jako niskoj razini; propuštanje pješaka i to na pješačkim prijelazima, davanje žmigavaca prilikom skretanja su nepoznati pojmovi za jedan dobar dio vozača dok je nedaj Bože propuštanje nekoga iz sporedne ulice na glavnu uu gužvi gotovo nepoznata pojava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije