Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILO JE I KRVI

Masovna tučnjava u Vukovaru: tukli se mladi Hrvati i Srbi

noćna policija Policijski znak na sluzbenim vozilima
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
05.09.2016.
u 12:07

'Tukao je tko je koga stigao'

U nedjelju je ispred jednoga ugostiteljskog objekta u Vukovaru došlo do sukoba u kojem je sudjelovalo desetak osoba. Sukob se dogodio u ranim jutarnjim satima, u vrijeme izlaska iz objekta. Prema navodima policije prvo je došlo do verbalnoga, a zatim i fizičkog sukoba.

– Istraživanje još uvijek traje, a po završetku počinitelji će biti procesuirani – kratko je izvijestila PU vukovarsko-srijemske.

Očevici ove masovne tučnjave kažu kako je u njoj sudjelovalo 15-ak osoba, kao i da su prvi nesporazumi započeli unutar objekta poslije čega su izišli i potukli se.

– Tukao je tko je koga stigao. U tučnjavi je sudjelovalo sigurno 15-ak osoba Bilo je i krvi, a nekoliko osoba je i ležalo na tlu – rekao nam je jedan od očevidaca sukoba.

Informaciju o tučnjavi potvrdilo nam je više osoba napominjući kako se ne zna razlog sukoba ni je li tko zadobio teže ozljede. Prema nepotvrđenim informacijama tukli su se mladi Hrvati i mladi Srbi. 

>> Tučnjava u središtu Rijeke: Vozači se obračunali na semaforu

Ključne riječi

Komentara 98

DU
Deleted user
12:26 05.09.2016.

U dnevniku veceras dvije moguce vijesti: 1. Hrvatski mladici napali Srbe, tukli ih. 3 min zatim Pupovac cmizdri, 2 min novinar serucka o napetim tenzijama, bla, bla Ili 2. Srbi se potukli s Hrvatima, tj. Napali su Hrvate,al za svesve je kriv alkohol, tko nas zavadi, bla, bla, tesko se zivi... 45 sekundi...

ZO
zoom
12:18 05.09.2016.

je li ovo rezultat milanovićevog huškanja????

FI
fiberglas
13:20 05.09.2016.

Mladosrbi u Vukovaru stasavaju u oblaku međunacionalne mržnje koji bazdi i poput magluštine se širi iz njihovih kuća i ´´avlija´´. Dede su ( a i mnoge ćaće ) abolirani nositelji šubara s kokardama, i danas se besramno koče po ´´kredencima i vitrinama´´ ( svjedočanstva poštara koji zalaze u kuće po prirodi posla )...kad se mladosrbin rodi dada stavlja pod jastuk tetejčinu i nožekanju...kaže vidi ga! Unuče bre! Spava ko zaklan! Kad se u hrvatskoj kući rodi dijete pod jastuk se stavlja kruh, pero i zlatnik! Kaže se - spava kao anđelak! Treba li dodatni komentar?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije