Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vodeni park za pse

U Budencu otvoren bazen za pse, a četveronošci će imati i školu plivanja

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/4
05.09.2017.
u 12:21

Uz to što će se na bazenu kućni ljubimci moći rekreirati i zabavljati, služit će i za njihovu rehabilitaciju i socijalizaciju

Isprva se nećkao, ali čim je u bazenu ugledao loptice, Dante se bez razmišljanja bacio u vodu ne bi li ih sve uzeo sebi. Isprobao je tako prvi bazen za pse, u kojem četveronošci od ovog vikenda mogu uživati u Budencu.

Ulaznice 30 kuna

– Ovo je prvi vodeni park za pse, prostire se na više od sedam tisuća četvornih metara, a osim u kupanju, ljubimci mogu uživati i na raznim spravama u agility parku – objasnila je vlasnica VauLanda Ivana Bajić, koja je na ideju za otvaranje mjesta gdje će u vodi moći uživati upravo psi došla vrlo jednostavno. Njen ljubimac vodu obožava, a na ništa slično u Zagrebu, kako kaže, nije naišla.

Promjenjivo vrijeme i lagani početak jeseni, objasnila je, možda nije idealno vrijeme za otvaranje bazena, ali svakako jest za to da što veći broj vlasnika kućnih ljubimaca za vodeni park čuje te ga isproba, da već na proljeće mogu doći i uživati u prirodi i rekreaciji sa psima.

– Zasad još nismo odredili cijene ulaznica, ali one sigurno neće biti visoke kao u drugim europskim parkovima, oko 20 eura, već neće prelaziti cijenu od 30 kuna – obećala je Ivana Bajić pa dodala kako se bazen neće koristiti samo za zabavu, već će biti i mjesto na koje će dolaziti psi kojima je potrebna rehabilitacija, oni iz različitih skloništa te ljubimci koji se trebaju socijalizirati.

I Rudi će na plivanje

– Slavit ćemo i pseće rođendane, organizirati humanitarne akcije, a imat ćemo i školu plivanja. Ukratko, bavit ćemo se svime što ima veze sa psima – rekla je Ivana Bajić kojoj je na otvorenje parka u Sesvetama i gradonačelnik Milan Bandić poslao svoju izaslanicu s obećanjem da će i njegov Rudi uskoro zaplivati u budenečkom psećem bazenu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar comandante
comandante
12:48 05.09.2017.

Mislim da bi Rudi bio puuno bolji gradonacelnik!! Sigurno bi nam vise love ostalo u budzetu.. samo bi kumovi ostali razoracarani

GA
Gastarbeiter2
13:58 05.09.2017.

Ovo je super, pa to nema ni na tzv. zapadu. Učenik je prevazišao učenika!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije