Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prilikom radova

U brodskom naselju pronađena avionska bomba

policija
Foto: Mihael Spanic/PIXSELL
11.08.2015.
u 18:22

Još uvijek se ne zna potječe li bomba iz Domovinskog ili pak Drugog svjetskog rata

Djelatnici poduzeća "Brodska Posavina" iskopali su danas oko 14.25 sati u Slavonskom Brodu prilikom izvođenja građevinskih radova avionsku bombu. Još uvijek se ne zna potječe li bomba iz Domovinskog ili pak Drugog svjetskog rata.

Pronađena je u polju u Ulici svetog Nikole Tavelića u naselju Jelas, koje su zbog blizine savskog mosta neprijateljski zrakoplovi najviše raketirali u ratu 1992. godine. Bombu su, dok  je nisu sigurno uklonili od stručni djelatnici MUP-a, osigurali policijski službenici PU brodsko-posavske.

>> U podrumu i ispred zgrade pronašli bombe

>> U pješčaniku kod vrtića pronašli bombu od 100 kilograma

Komentara 1

MA
marknato
07:40 12.08.2015.

...i 1999

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije