Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Starčević
Autor
Ivan Starčević

U bračnom nadmetanju za pozornost javnosti gđa Milanović premoćno vodi ispred supruga

29.10.2014. u 12:50

Nije nikakvo čudo da njihove poruke nikome nisu dobro sjele, iako su imale velik odjek: ona je ujutro preporučila da se skupi kruh reže što tanje, a on je navečer braniteljima objasnio da bi im kod kuće bilo toplije. Nadmetanje tko će imati više repriza on ili gospođa, još uvijek je neizvjesno

Preporuka gđe Sanje Musić Milanović, da se skupi kruh reže na tanje kriške pa će postati jeftiniji, bez komentara je objavljena u dnevnicima RTL TV i Nove TV. Bez komentara se objavljuju stvari koje su jasne same po sebi. HRT-ov dnevnik nije sinoć u svojih pola sata trajanja našao dovoljno vremena da takvo što objavi. Šteta.

Objavljeno je samo obraćanje g. Zorana Milanovića: voditeljica Sanja Mikleušević Pavić pola minute je prepričavala što će premijer reći, a onda je išla minuta i pol, od ukupno četiri minute njegovih savjeta braniteljima koje su objavljene odmah poslije dnevnika. Budući da je on branitelji objasnio da je kod kuće toplije nego vani na prosvjedima, a premijerova supruga svima nama objasnila čaroliju pojeftinjenja kruha – da je HRT oba savjeta objavio u svom središnjem dnevniku bio bi to dan za pamćenje. U sekundi u kojoj je sinoć završeno premijerovo priopćenje braniteljima počelo je nadmetanje. Tko će imati više repriza: on ili gospođa. Ona je već vodila s prednošću od dva nula, koju je stekla na Novoj i RTL-u. On je na HRT 1 izjednačio na 2:“. No nije se dao ni HRT 4. Prednost je povećana pola sata kasnije kad je na tom pričuvnom programu javne TV u ''Studiju 4“, na kraju autorskih poslovnih vijesti g. Vedrana Kukavice objavljena njena slavna rečenica (3:2 za gđu Sanju) o rezanju kruha, identična onoj s dvije komercijalne TV, kao da je skinuta s YouTubea.

''Studio 4'' repriziran je istu večer poslije jedanaest sati (4:2), pa su jutros u sedam i dvadeset ''Poslovne vijesti'' išle samostalno (5:2), a u deset sati i deset minuta opet u ''Studiju 4'' (6:2) i u jedanaest sati i pedeset minuta opet samostalno (7:2). Premijer Milanović počeo je stizati suprugu jutros u neka nenajavljena vremena, uglavnom u funkciji popunjavanja programskih rupa. Nema sumnje da će g. Milanović do danas navečer smanjiti prednost gđe Milanović, najviše na društvenim mrežama koje se bave isključivo dječjim papirnatim brodićem neprimjereno smještenim na radnom stolu premijera i dok čita poruku za odrasle.

>>Dok joj je muž predsjednik Vlade – gđa Milanović treba se suzdržavati od svojih poslovnih medijskih nastupa

>>Otkrivena 'tajna' papirnatog brodića na Milanovićevu stolu

Komentara 13

DU
Deleted user
13:53 29.10.2014.

Iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena! - znana izreka iz zapadnjačkog svijeta. A iza totalno neuspješnog premijera, kojem tonu svi gospodarski parametri države iz kvartala u kvartal i koji se zavadio sa svima, od žitelja Špičkovine, nastavnika eng. jezika pa na dalje - stoji tzv. štamparuša, a što bi drugo. A tko ne zna što je "štamparuša" nek priupita liječnike odnosno nema med. studija gdje je toliko hipertrofirana nastavna problematika javnog zdravstva i sličnih poluzmišljenih kolegija, gdje je svojedobno carevao i jedan Slaven Letica, kao u Zagrebu. Posljedično se tamo roje i doktoriraju i odgovarajući kadrovi koji ni za što drugo nisu sposobno nego popovati narodu što jesti i kako unaprijediti hig. navike, ono "Ne pljuj na pod! i tome slično. Kakvo mišljenje o štamparušama (škola narodnog zdravlja se imenuje po dr Štamparu) imaju drugi liječnici koji operiraju i liječe, e to možete sami zamisliti.

DU
Deleted user
13:04 29.10.2014.

lud, zbunjen, -šta vam bi

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
13:36 29.10.2014.

Vladajuća kasta dijeli apsurdne savijete na papirnatom Titanicu. Na pravom Titanicu je bar bila bolja glazba dok se tonulo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije