Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prljava kampanja
Povratak na članak

U borbi za svaki glas analitičari očekuju oštriju retoriku

Kolinda Grabar Kitarović ogradila se od izjava Mladeži HDZ-a da za Josipovića glasaju “jugosmradovi”

Komentari 30

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
21:12 31.12.2014.

Prljavo je počelo još davno s lažnim anketama.

VL
GO
Gomila
21:30 31.12.2014.

prljavo igra josipovic vec 5 godina tako je bio i njegov otac sto vise ubijes hrvata dobijes nagradu ostanes general

VL
Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
21:33 31.12.2014.

Ma da, sad kao Josipovic nesto nudi. Trebalo mu je 5 godina da bi se sjetio, kao spavao zimski san, a sad se usred zime probudio.

VL
CR
crocro
22:31 31.12.2014.

Kolindi je dovoljno da se registrira kao kandidatkinja za drugi krug predsjedničkih izbora, kampanju ne treba niti voditi, a 50% + 1 glas dobiti će oko 11,25 sati 11.01.2015. godine, a kako vrijeme bude odmicalo, do 19,00 sati to će porasti na oko 81 %.

VL
DU
Deleted user
22:46 31.12.2014.

Dok Gđa Grabar-Kitarovic u postizbornom govoru ujedinjuje građane Hrvatske, G. Josipović i naročito G. Milanović su održali govor podjele, vrijeđanja i mržnje prema 40% birača. A G. Josipovic kaže da je bio i da će biti predsjednik svih. U kut, to nije pravi put!

VL
Avatar dinarskivuk37
dinarskivuk37
04:14 01.01.2015.

Cudime zasto se kolinda treba ispricavati. zar vam nije jasno da I mala beba izkoljevke zna tko glasa za Josipovica. Sigurno nece hrvatsli domoljubi. PS zasto se drug Josipovic neisprica svakom, branitelju I hrvatskom rodoljubu sa stalnim napadima I uvredama hrvatski domoljuba?

VL
DU
Deleted user
11:06 01.01.2015.

gospođa grabar kitarović je dama a u to ste se vi mogli uvjeriti jer ste bili u stožeru kandidatkinje.jedna ugodna atmosfera koja je odisala pobjedničkim mentalitetom,zar ne gospođo novinarka???njezin moto je ujedinjenje a nikako razjedinjenje što radi protukandidat.njihove izjave nakon rezultata u izbornoj noći su svakako za osudu.josipoviću se može nać mali milijun nečega od lex perkovića,dejana jovića,zampa,posmrtne pripomoći.....u njenom stožeru to vi niste čuli,jer ste svjedok.dakle jedan pobjednički govor bez i trunka mržnje prema drgačijima.

VL
LI
Livi
22:00 31.12.2014.

Nema istinitijeg i objektivnijeg izvjestavanja tko je vodio i tko vodi prljavu kampanju od usporedbe pisanih i izgovorenih rijeci iz oba tabora i kad je to sve pocelo: od Barbike, mladog spd-ovca iz Dubrovnika ljetos, Rakara (koji je cak u izbornom stozeru Josipovica), te serije uvreda i poziva na linc varazdinskog psihopate ( psihologa - doktora, a ne balavca), te samih glavnih aktera Josipovica i Milanovica u izbornoj noci. Ako se treba govoriti o "zlocinackoj organizaciji", treba postaviti pitanje: sta je gori zlocin: ukrasti par milijuna kuna ili pobiti tisuce i tisuce ljudi bez sudenja, sto je pocinila krovna partija sadasnjih vladajucih struktura. Da ne govorimo o svoj imovini SKH- a koju su prisvojili sebi.

VL
Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
10:41 01.01.2015.

Poslovni dnevnik u zadnja dva dana imao je dva zanimljiva priloga. Prvi je bio kako "region" kojem stvarno pripadamo (Poljska, Češka, Mađarska, ...) u idućoj godini raste 2-3% dok RH opet pada -0,5%. S druge strane, naših jugoslovena majčica Srbija u prošloj godini privukla je preko milijardu EUR izravnih investicija koje su otvorile tisuće radnih mjesta (Calzedonia, Swarowski, ...). To je najveći grijeh Kukuriku koalicije i Josipovića: sustavno i namjerno ekonomsko uništenje zemlje kako bi ju se lakše uvuklo u Jugoslaviju smanjujući razliku prema Srbiji. Ovo je gori grijeh od ideološkog rata i "prevaspitanja" kojeg su provodili.

VL
ZI
Zir
10:55 01.01.2015.

Nemres vjerovati, imas pet godina Josipovica i niko od velikih strucnjaka ni rijeci, prvo bi strucnjak zamjetio da je Josipovicevo pricanje nesto sto nema veze s njegovih pet godina predsjednikovanja, da su price ciste floskule zamotane u slatkorjecivost koju mu isti i sugeriraju!!!

VL
Avatar kravata
kravata
11:18 01.01.2015.

Možda bi bilo dobro? Anketiranje i prognoziranje zabranit, svaki kandidat pojedinačno odgovarat na ista pitanja a ne na pitanja stranačkih novinara sam vršit kampanju. Ne bi se znalo ko će pobijedit. Birači koji bi imali svoje vizije prema jednom kandidatutu osjećali bi se obaveznim da izađu na izbore a ne vjerovat u lažne prognoze i zaključit pobjednik se zna.

VL
AS
ante_slavonac
10:40 01.01.2015.

To kako je Joipović fin možete prodavati maloj djeci.Žalosno da je ovakav čovijek na ovoj poziciji ali znajuči da smo imali i Mesića koji je bio još gori ne bih se iznenadio da Hrvatska ne ode još jednom kao guske u maglu.

VL
DU
Deleted user
11:52 01.01.2015.

G. Josipović, a naročito premijer Milanović, su krenuli plašiti birače i upozoravati ih da bi dolazak Kolindevna Pantovčak bio katastrofa. A dosadašnji predsjednik tvrdi da po Ustavu nije imao ovlasti da nesto konkretnije napravi. Po čemu bi to promjena bila katastrofa? Možda samo za njih?

VL
Avatar kravata
kravata
11:54 01.01.2015.

Svako ima pravo u svojoj državi mahat svojom zastavom i ne smije smetat nikoga koji živi u toj državi a najmanje predsjednika i premijera. Onda nisu naši dali zaslužuju da je narod bira a bilo bi pošteno od njih da se suzdrže komentara o mahanju zastavama.

VL
DU
Deleted user
11:25 01.01.2015.

Nema promjene kod ove novinarke ona i dalje nastavlja širiti laži jer dok je Kolinda pozivala na jedinstvo Josipović je prozivao njene glasače lopovima a Milanoviću su čak i hrvatske zastave smetale. A što se tiče facebooka, Kolinda se je od toga ogradila dok od Josipovića nismo čuli ispriku. Zato dosta laži pa nije narod baš toliko blesav.

VL
SC
Seraphim.Cherubim
20:22 01.01.2015.

Samo onaj tko je na strani istine može pobijediti, nikakva retorika i nemojte misliti da se to ne osjeti i ne vidi po djelima, a djela do sada nismo vidjeli nikakva od jednog kandidata. Bolje pitanje je na kojoj su strani oni koji biraju i da li im je stalo do istine ili žele i dalje živjeti u laži...

VL
ZX
zark x
03:58 02.01.2015.

Ali cekajte. Pa ko to glasa za Josipovica. Po anketama koje smo cijelu godinu slusali, 22% HDZovaca je obozavalo Josipovica. Di su ti glasaci Daj javi te se?

VL
ZX
zark x
04:02 02.01.2015.

Analiticari se jos i sada boje reci da je Josipovic zgubidan. Naravno, kako mozes biti politicki analiticar ako ne volis Josipovica ? To neide zajedno, zar ne?

VL
TA
tajgan
18:12 01.01.2015.

Tamara Obradović-Mazal koja vodi Ivinu kampanju! Na nju su zaboravili, a i ona je bila članica Sanaderove administracije. Sada je savjetnica Ive Josipovića, a muža je uhljebila u Đuri Đakoviću…

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
12:46 02.01.2015.

Zelim vam da na slijedecim izborima izaberete HDZ-ove kriminalce i da vam vladaju jos Najmanje 8-12 godina da uniste sve sto se unistiti moze i da ih potjerate za Austriju isto kao one iz 1945.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.