Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUGA U PODRAVINI

U bolnici preminula mlada majka (27) četvero djece iz okolice Koprivnice

Koprivnica: Opća bolnica "Dr. Tomislav Bardek"
Damir Spehar/PIXSELL
14.02.2022.
u 10:04

Nije bila cijepljena te je bila teško bolesna, otkrili su iz županijskog stožera

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije priopćio je u ponedjeljak kako nema potvrđenih novih slučajeva COVID-19, a trenutačno ih je aktivno 650. Ozdravilo je 149 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi 52 pacijenta, od čega su dva na respiratoru.

U Općoj bolnici Koprivnica preminule su dvije osobe (1944. i 1995. godište) s pozitivitetom na koronavirus koje su u kliničkoj anamnezi imale i druge pridružene bolesti te nisu bile cijepljene protiv koronavirusa – otkrili su jutros iz Stožera.

Kako doznajemo, preminula je majka (27) četvero djece iz okolice Koprivnice. Bila je ozbiljno bolesna. Početkom prosinca u koprivničkoj je bolnici od COVID-19 preminuo 25-godišnji pacijent, koji je također imao teže pridružene bolesti i nije bio cijepljen.

Tijekom proteklog tjedna BAT testiranjem izuzeto je 1772 uzoraka, od kojih je 284 bilo pozitivno. Od početka epidemije na području županije bolest COVID-19 potvrđena je kod ukupno 23.615 osoba.

Video: Cijepljeni ste, primili ste booster dozu i preboljeli COVID-19! Možete li se sada opustiti?

Ključne riječi

Komentara 20

TE
texviler
10:51 14.02.2022.

bitno da nije bila cjepljena,a cjepljeni ne umiru

DU
Deleted user
11:44 14.02.2022.

Sva sreca da je pozitivna,pa ne moraju objasnjavati zasto je preminula,korona je kriva.

ZP
Zabranjen pristup
11:05 14.02.2022.

Koristite sve za svoju propagandu. Pozitivna na virus a od cega je umrla ne zelite navesti. Moguce da se cjepila prije nekoliko dana pa umrla od posljedica cjepiva a broji se kao necjepljena jer nije proslo 2tjedna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije