Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod karlovca

Uhićen osumnjičeni za ubojstvo: 'Prije dva dana hodao je selom s mačetom'

U vikend-naselju pronađena mrtva osoba, sumnja se na ubojstvo
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/8
18.06.2018.
u 13:30

Utvrđeno je da postoji osnovana sumnja u moguće ubojstvo zbog čega je na teren i na očevid upućen i županijski državni odvjetnik.

Karlovačka policija uhitila je osobu koja bi mogla imati saznanja o mlađem muškarcu koji je umro od rana zadobivenih vatrenim oružjem, a koji je pronađen danas u vikend-naselju u Donjim Stativama u općini Netretić u karlovačkoj županiji.

– Ubijen je mlađi muškarac koji je preminuo nakon što je pogođen hicem iz vojničke puške u predjelu trupa – rekao je zamjenik županijske državne odvjetnice Dubravko Skolan.

Ubojstvo se dogodilo na imanju na kojem živi Mirko K., čovjek u kasnim sedamdesetim koji je živio sam i nije baš bio druželjubiv. Susjedi nam govore da su ga prije dva dana vidjeli da hoda selom s mačetom, zbog čega je pozvana i policija pa je završio na ispitivanju.

Prema nekim izjavama sumještana, muškarac je navodno došao susjedu i rekao mu: "Ubio sam nekoga, zovi policiju." Nakon toga je mirno čekao policiju koja ga je uhitila. Kako doznajemo, rođen je u Bosni, dugi niz godina radio je u Njemačkoj, a početkom devedesetih se doselio u Donje Stative, gdje je kupio imanje na kojem živi sam. 

Karlovačka policija potvrdila je ranije da su dobili dojavu o pronađenoj mrtvoj osobi u kući. Utvrđeno je da postoji osnovana sumnja u moguće ubojstvo zbog čega je na teren i na očevid upućen i županijski državni odvjetnik

Komentara 18

SO
SoloHan
13:09 18.06.2018.

Odmah otkazat tu Istanbulsku, pobiše se ljudi ko zečevi otkad se to ratificiralo.

CV
cvikcange
14:22 18.06.2018.

Ma ovo je prestrašno. Susjed susjeda više ne pozdravlja, jbmti nama su mame ruke stiskale kao znak kad treba pozdraviti (dva put je bilo dovoljno, dalje si pozdravljao i znane i neznane), ovo danas, kakvi su to ljudi, odkud su, prolaze (npr.stubištem) što sami, što s malom djecom, ni dobar dan, ni doviđenja. I takvi će, uskoro, s mačetama u ruci

IV
IvekIvek
13:09 18.06.2018.

Smrdi na migrante

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije