Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pisanicom do Uskrsa

U Bjelovaru održana velika uskršnja potraga, djeca tražila čak četiri tisuće čokoladnih pisanica

Foto: Ivona Radman
1/2
16.04.2022.
u 14:35

Najhrabriji su s Moto zečevima sjeli na motocikle kako bi se fotografirali, a donijeli su i dodatne poklone za one koji nisu pronašli svoje pisanice.

Bogat uskršnji program izmamio je Bjelovarčane u centar grada gdje su uživali usprkos vjetru. Manifestacija Pisanicom do Uskrsa započela je jučer kada se djelio tradicionalni blagdanski obrok. Danas je, na oduševljenje najmlađih Bjelovarčana, odžana Velika uskršnja potraga za pisanicama u središnjem bjelovarskom parku. 

Točno u 11 sati krenuli su skupljati četiri tisuće čokoladnih pisanica skrivenih u parku nakon čega su ih razveselili tradicionalni moto zečevi. Lijepu zabavu i odličnu organizaciju pokvarili su nešto stariji sudionici koji su prekršili pravilo da se pisanice ne skupljaju prije najavljenog starta. Tako su, pojedinci, prije 11 sati pokupili većinu pisanica čak uz pomoć roditelja što je rastužilo manje uspješnu djecu. Najhrabriji su s Moto zečevima sjeli na motocikle kako bi se fotografirali, a donijeli su i dodatne poklone za one koji nisu pronašli svoje pisanice. Dogradonačelnik Igor Brajdić sretno je ustvrdio da se u središnjem gradskom parku okupilo više od dvije tisuće ljudi.

– Uspjeli smo u organizaciji, drago mi je da su djeca sa svojim roditeljima došla tražiti čokoladne pisanice. Znam da ih nisu svi odmah pronašli, ali zato su tu naši Moto zečevi koji su došli s dodatnim pisanicama pa je svako dijete dobilo svoju – rekao je te dodao kako mu je žao što su neka djeca s potragom krenula ranije. Gradonačelnik Hrebak svim je građanima zaželio sretan Uskrs.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije