Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski oci posjetili zatvorenike

U bjelovarskom zatvoru 303 osobe više nego prošle godine

zatvor1
Damir Špehar/PIXELL
23.12.2009.
u 15:56

Bjelovarski zatvor po prenapučenosti i dalje je među pet vodećih u državi. U jednom razdoblju u prostoriji od 70-ak četvornih metara boravilo je čak 38 zatvorenika.

BJELOVAR - Gradski čelnici danas su posjetili zatvorenike u bjelovarskom zatvoru te ih darivali cigaretama i voćem. Ravnatelj Drago Ivančić tom je prigodom potvrdio kako je ove godine u toj ustanovi boravilo 813 osoba, čak 303 više nego lani. Po tomu je bjelovarski zatvor po prenapučenosti i dalje među pet vodećih u državi.

U jednom razdoblju u prostoriji od 70-ak četvornih metara boravilo je čak 38 zatvorenika. Zabilježeno je 19 incidenata, među kojima dva pokušaja suicida te jedan smrtni slučaj. Nedavno je s javnih radova pobjegao Hasan Jašaragić koji još nije vraćen u ćeliju.

Ključne riječi

Komentara 7

UK
Ugo Kajvez
16:28 23.12.2009.

Samo što su krivi ljudi u zatvoru ... slabo ima poznata lica političara ...

OB
-obrisani-
00:50 24.12.2009.

Možda tih 303 su došli prezimiti u zatvor i u miru na toplom pušiti.Tamo mogu slobodno čikati na toplom, za razliku od ostalih \"slobodnih\" ljudi.Jer kad si u prdekani ili u ludari ne moraš ići van pušiti.

Avatar stravaxx
stravaxx
16:08 23.12.2009.

to je prava vijest. super. nastavite tako dragi novinari. ma božanstveno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije