Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
68-godišnjak

U Benkovcu priveden starac, u kući imao arsenal oružja

Šibenska policija zapljenila drogu i oružje
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
20.04.2020.
u 09:49

Protiv njega je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari te optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana - istakli su iz zadarske policije.

Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta Službe kriminalističke policije, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 68-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

- Naime, u sklopu kriminalističkog istraživanja na benkovačkom području kod njega su pronađena dva spremnika za automatsku pušku, 30 komada streljiva vojnog podrijetla, pet pištoljskih spremnika, 138 komada streljiva cal 9 mm, 79 lovačkih patrona te 57 komada pištoljskog streljiva raznog kalibra.

Oružje i streljivo su mu oduzeti, a protiv njega je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog Nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari te optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana - istakli su iz zadarske policije. 

Komentara 5

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
09:53 20.04.2020.

Nacionalnost se u ovom slučaju izbjegava objaviti (iako se može pretpostaviti o kojim se to lojalnim građanima radi).

Avatar film
film
20:32 20.04.2020.

prema drugom memoranumu SANU nije korektno napisati nacionalnost...

ZV
zvezdomor
12:02 20.04.2020.

koliko čitam radi se samo o municiji i spremnicima dakle oružje nisu našli što će reći da su trebali bolje potražit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije