Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rovinj

Telefonom mu prijetio smrću, pa mu našli i ilegalno oružje

mobitel
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
07.04.2020.
u 11:33

Žrtva je odmah nazvala policiju koja je 28-godišnjaka ubrzo našla i uhitila

Muškarac (28) kazneno je prijavljen zbog prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja oružja, priopćila je rovinjska policija. Sumnjiči ga se da je 5. travnja navečer nazvao 29-godišnjaka te mu je zaprijetio:
- Ubit ću te!

Žrtva je to prijavila policiji koja je istu večer uhitila 28-godišnjaka. Pretragom su mu našli oružje koje nije prijavio, a nije ga ni smio posjedovati. Konkretnije našli su mu dvije zračne puške i pet komada lovačkih patrona te ručno izrađen pištolj koji se ubraja u kategoriju zabranjenog oružja. Oružje mu je oduzeto, a on je priveden i prijavljen.

Komentara 1

SO
Sotona
12:33 07.04.2020.

Kao i obično prodaja jeftinih polovičnih izvještaja . Nije ni malo jasno Zašto je naivčina njemu prijetio preko telefona?( da ga može prijaviti ? ) Drugi razlog nema ! On ne će da to radi kao što je ovaj ? ovaj ? pametni prijavitelj njemu učinio lijepo prijetio nešto prije direktno u lice i bez svjedoka i dokaza ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije