Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen mladić

U automobilu skrivao 90 kilograma duhana

Zapljena duhana i cigareta u Sisku
Nikola Cutuk/PIXSELL
13.12.2015.
u 11:41

Mladić je uhićen jučer dok je sjedio u automobilu na parkiralištu jednog trgovačkog centra, a u prtljažniku je imao devet vreća s duhanom.

Osječki policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom u čijem su automobilu pronašli oko 90 kilograma sitno rezanog duhana.

Mladić je uhićen jučer dok je sjedio u automobilu na parkiralištu jednog trgovačkog centra, a u prtljažniku je imao devet vreća s duhanom.

Automobil i duhan su oduzeli djelatnici Carinarnice Osijek, a protiv 19-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog nedozvoljene trgovine.

>> Uhvaćen s tri tone švercanog duhana

Komentara 7

DU
Deleted user
12:41 13.12.2015.

Osobno ...ja sam nepušač, i baš me briga za duhan. Ali jednog mladića uhite sa vrećicama duhana, a država može šverati sa tisućama tona istog...i nikom ništa. Svijet je pokvaren do srži. Samo veliki mogu brati vrhnje, a sirotinju treba oderati na sve načine!!!

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
14:10 13.12.2015.

Ha ha koja vijest koda su nekog mafijasa uhvatili il one elitne lopove kaj drmaju drzavom i koji ak ih se i okrivi najveca kazna im je rad za opce dobro a ovaj siromak kaj ima par kila duhana i mozda bi ga prodal isto ljudima kaj nemaju za cigarete na kuosku e on nebu dobil rad za opce dobro a siguran sam da bu gulil najmanje sest mjeseci a da ne pricamo koju bu torturu presal i vec prelazi u postaji i zazvijek bude na oku represivnom aparatu ,soromak nema za elitne odvjetnike i zal mi ga je unaprijed

NE
nemanatrag
14:49 13.12.2015.

Da je vozio jahtu i ubio jahtom nekoga manja bi bila frka...a ovako ima razloga za zabrinutost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije