Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA KOD KUTINE

U automobilu pronašli zapaljena tijela majke i dvoje djece

Policija kod Kutine
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/17
10.10.2017.
u 17:06

Očevidom mjesta događaja rukovodi županijski državni odvjetnik.

Sisačka policija izvijestila je kako je oko devet sati u šumi kod mjesta Husain pronađeno zapaljeno vozilo i tri karbonizirana tijela u vozilu.

Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o majci i njezinoj maloj djeci, čiji je nestanak jučer popodne prijavljen. Radi se o M.Š., djevojčici (5) i dječaku (1.5), a suprug je teško bolestan.

Očevid provodi Županijsko državno odvjetništvo.

Policija kod Kutine
1/5

Komentara 65

Avatar argus100
argus100
14:24 10.10.2017.

Tragedija i to strašna ljudski životi su u pitanju.,Bez obzira kako i što se dogodilo, samo se može izraziti sućut , O ove besćutne i morbidne komentare zadržite za sebe ako nemate i trunku empatije ,bolje šutite.

LE
Leonn
15:23 10.10.2017.

Zabraniti komentare za sve tragicne slucajeve. Sramite se pojedinci,imate li obitelj,prijatelje?? Kako mozete biti toliko bescutni i zlobni...

NA
narcis660
14:21 10.10.2017.

Uh suze same teku....Sta je jadnu majku natjeralo na ovakav strasan cin ...Pretuznooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije