Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kuala Lumpur

Tragedija u vjerskoj školi: požar ubio najmanje 25 osoba

Požar u vjerskoj školi u Kuala Lumpuru
Foto: Reuters/PIXSELL
14.09.2017.
u 07:29

U požaru su umrla dva čuvara i 23 učenika

Požar u islamskom internatu u Kuala Lumpuru ubio je najmanje 25 osoba, većinom učenika, a buknuo je u četvrtak rano ujutro u spavaonicama, izvijestili su dužnosnici.

U požaru su umrla dva čuvara i 23 učenika. Sedam osoba je ozlijeđeno, a 11 spašeno u Darul Quran Ittifaqiyahu, školi "Tahfiz", u kojoj učenici uče zapamtiti Kur'an.

Požar u vjerskoj školi u Kuala Lumpuru
1/8

"Tahfiz" škole obično podučavaju učenike u dobi između 5 i 18 godina.

Požar je počeo u spavaonicama na najvišem katu trokatnice, a pomoć je pozvana u 5,40 sati ujutro po lokalnom vremenu, navodi se u priopćenju Malezijskog odjela za požar i spašavanje. 

Takve škole su isključivo u nadležnosti vjerskih instutucija, a ove su godine u Maleziji već bile podvrgnute istrazi  kada je 11-godišnji dječak umro nakon što je prijavljeno zlostavljanje u Johoru, sjeverno od Singapura.

Komentara 2

Avatar krkcro
krkcro
10:08 14.09.2017.

bog ih uzeo sebi

NI
Nikomah95
08:20 14.09.2017.

Srećom nije bilo ljudskih žrtava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije