Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
COVID-19 PANDEMIJA
Povratak na članak

U Austriji 1.524 novozaraženih i još 10 umrlih, Kurz uvjeren da ćemo do ljeta imati cjepivo

Savezni kancelar Sebastian Kurz apelirao je na Austrijance da se pridržavaju novih mjera kako bi se izbjeglo ponovno „zatvaranje“ Austrije.

Komentari 2

EP
Epil
14:21 20.10.2020.

Aha, jesu li i ovih 1.500 povratnici sa HR mora? Plenkovicu sto cekas? Zasto Austrija jos nije na HR crvenoj listi? Oni nas jos uvijek drze na toj listi, a imaju vise zarazenih od nas, dok mi "mudro" cekamo, samo ne znamo sto.

VL
AA
aabbcc
16:32 20.10.2020.

U Svedskoj drugog vala nema, narod je uz odgovornog drzavnog epidemiologa, ima povjerenje i tu se nista nece promijeniti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.