Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Paleontologija
Povratak na članak

U Australiji pronađena kost bebe T-rexova dalekog pretka

Butna kost je u Londonu identificirana kao neporecivo tiranosaurova, što je bitno jer se mislilo da nikad nisu nastavali južne kontinente.

Komentari 2

RI
riousa
05:31 27.03.2010.

I ja sam nesto naso nikad necu reci sta Sam naso i gdje. To je nesto sto a neznam kako da kazem ali recimo( supernatural) je. Nettazim nista za to jer to netreba da bude u ljudskim rukama. Imam to neznam sta je i nemam ime za to. Bila je slucajnost da to nadjem a poslije toga sam otisao kod doktora da se uvijerim prvo dali sam normalan i tako to. Iz razloga jer neznam dali je to moguce to sto imam. Ta stvar nipokoju cijenu u ljuske ruke a samnom ostaje zauvijek. Mala napomena: sve ovo sto vidis diras cujes osijetis to nije real. Pozdrav od zaboravljenog i nevaznog.

VL
OB
-obrisani-
16:16 27.03.2010.

Ima li dokaza da je beba samo piškila i kakala?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.