Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNESCO razmatra ukidanje statusa
Povratak na članak

U Aji Sofiji klanjat će pet puta dnevno uz kršćanske mozaike

Aja Sofija je od 1934. muzej, sekularni spomenik koji povezuje kršćanstvo i islam

Komentari 4

PE
pecarošn1
15:10 15.07.2020.

Sada treba neke džamije u Evropi pretvoriti u crkve .

VL
ZV
zvezdomor
11:21 15.07.2020.

Tako je Bravo...a vi im dajte i dalje da grade đamije po europi i još im dajte zemlju i priključke zabadava

VL
BA
Barbasmora
11:42 15.07.2020.

Koliko lipsi bi bia ovaj svit da nema tih institucija religije i razlicitih sekti. Krscanske, muslimanske i zidovske institucije sekti pa i hindu, budisticke....uzrok su bile pa i danas su razlog i izgovor mucenju, ratovima, mrznji... Boga nitko ne moze privatizirati! Ali institucije religije viruju da su u tome uspile. Zapamtite kad udjete u crkvu ili moseju i slusate nekoga koji ce vas "ucit" kako je njegov stav i stav njegove sekte prema bogu jedini pravi. Ostavite boga slobodnog i na raspolaganju ljudima a ne da ga zatvarate u vasu omiljenu instituciju vjere!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.