Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFGANISTAN

U Afganistanu se srušio zrakoplov s 43 osobe, nema preživjelih

Zrakoplov Pamir Airwaysa
17.05.2010.
u 12:27

Zasad nema podataka o tome je li netko preživio nesreću, a spasilačke ekipe uputile su se prema prijevoju koji se nalazi na visini od 3800 metara u potrazi za ostacima letjelice.

Zrakoplov s 43 putnika i članova posade srušio se jutros u Afganistanu, objavile su tamošnje vlasti. Zasad nema podataka o tome je li netko preživio nesreću. Spasilačke ekipe uputile su se prema prijevoju koji se nalazi na visini od 3800 metara u potrazi za ostacima letjelice.

Pomoć su uputile i međunarodne vojne snage. Glasnogovornik američkih i NATO snaga u Afganistanu, pukovnik Wayne Shanks, izjavio je da je vojska poslala avion koji će pomoći u potrazi.

Zrakoplov tipa Antonov AN-24 u vlasništvu je domaće tvtrke Pamir Airways. U njega se jutros, u provinciji Kunduz, ukrcalo i šestero stranaca. Nakon polijetanja, avion je ubrzo nestao s radara.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije