Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokušaj šverca
Povratak na članak

U 17 crnih i sivih čarapa afričke papige žako vrijedne 100.000 kuna

Ptice su smještene na trajnu skrb u Državni azil , vozačici prijeti novčana kazna od tri tisuće do čak 100.000 kuna, a po Kaznenom zakonu još i zatvor od 6 mjeseci do pet godina.

Komentari 1

RA
razočarani1
15:10 19.04.2010.

što je htjela ubiti papige,ne razumijem prekršaj.....a kazna joj od 3000 -100 000 i još od 6 mjeseci do 5 godina,za što????? prestrašno......u ovoj državi su životinjice žaštičenije od ljudi,sramotno.......neznam zašto se sudstvo i policija ne brine o ljudima koji još rade a ne dobivaju plaču za to.....i zašto se takvi poslodavci ne kažnjavaju novčano i kaznom zatvora.....ne kažnjavaju se zato što su zaštičeni od vlasti koja je lopovska i kriminalna.......banana država,fuj,bljak b pljuc pljuc

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.