Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rođena 1898.

U 116. godini preminula najstarija osoba na svijetu

stara
Foto: Reuters/PIXSELL
07.04.2015.
u 07:19

Osoblju doma Weaver kazala je kako bi željela da joj na proslavu rođendana dođe Barack Obama jer je dva puta glasovala za njega

Samo nekoliko dana nakon što je postala najstarija osoba na svijetu, 116 godina stara Gertrude Weaver preminula je u umirovljeničkom domu u Arkansasu, javlja AP.

Weaver, rođena 1898., postala je najstarija osoba na svijetu nakon što je prošli tjedan umrla 117 godina stara Japanka. Amerikanka je tako titulu nosila tek šest dana.

Kad bi je pitali za tajnu dugovječnosti, Weaver je odgovorila kako treba prema svima biti ljubazan, voljeti svog susjeda, jesti hranu koju smo sami skuhali i izbjegavati fast food.

Osoblju doma Weaver kazala je kako bi željela da joj na proslavu rođendana dođe Barack Obama jer je dva puta glasovala za njega.

>> Najstarija osoba na svijetu umrla u 117. godini

Komentara 1

DU
Deleted user
11:26 07.04.2015.

U članku nije napisano što je uzrok smrti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije