Naslovnica Vijesti Crna kronika

Twinnie u vozilu srpskih oznaka nanjušio 20 kilograma marihuane

Pregledom vozila, policija je posumnjala da se vozilom krijumčari droga, pa su ga pretražili i uz  pomoć Twinnija, psa obučenog za detekciju droga.
16. prosinca 2017. u 15:28 2 komentara 1429 prikaza
Droga
Foto: PU krapinsko-zagorska
Pogledajte galeriju 1/3

Na  graničnom  prijelazu  Macelj  policija  je zaplijenila oko 20 kilograma marihuane, priopćila je PU krapinsko zagorska. 

skrivao u kamionima Zagrebačka policija uhvatila dilera koji je skrivao 78 kg marihuane

Droga je otkrivena u četvrtak, a policija je o njoj izvijestila danas. Kako su kazali, 14. prosinca u 14.20 na Macelju je zaustavljeno vozilo srpskih tablica u kojem su bili 30-godišnjak i 52-godišnjak, državljani Srbije. 

Pregledom vozila, policija je posumnjala da se vozilom krijumčari droga, pa su ga pretražili i uz  pomoć Twinnija, psa obučenog za detekciju droga.

Twinnie je potvrdio sumnje policajca, koji su u vozilu našli 19.840 grama marihuane koja je bila skrivena u blatobranima vozila i u duplom dnu prtljažnog prostora. Dvojica državljana Srbije su privedena na policiju, a kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Kanabis Ilegalna proizvodnja U laboratorij za marihuanu kod Zeline uhićeni dvojac uložio preko 70.000 eura Droga PROMET DROGAMA Zaplijenili 1000 tableta Ecstasyja naručenih putem 'dark weba' amfetamin Uhićeni dileri Splitska policija zaplijenila više od 18 kilograma amfetamina
Zdravstveno osiguranje
Koliko košta zdravlje u 2019. i kako izbjeći duge liste čekanja

A1 izdvaja za Vas