Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poplavljena područja

Tvrtka Eurco će donirati obnovu kuće u Rajevu Selu

poplave
Davor Javorovic/PIXSELL
19.07.2014.
u 08:18

Krenut će danas tako što će cijela uprava Eurca u organiziranom radnom druženju humanitarno sudjelovati u subotu u raščišćavanju i planiranju obnove kuće Luce Josipović

Vinkovačka tvrtka Eurco, specijalizirana za graditeljstvo, inženjering i zaštitu okoliša, ali za rušenje objekata po čemu je među 100 najvećih svjetskih tvrtki, odlučila je donirati obnovu kuće Luce Josipović u Rajevu Selu koje je poharala katastrofalna poplava. Krenut će danas tako što će cijela uprava Eurca u organiziranom radnom druženju humanitarno sudjelovati u subotu u raščišćavanju i planiranju obnove kuće Luce Josipović.

U Eurcu kažu da su od nedavno uključeni u javne radove, rušenje objekata u poplavom uništenim mjestima i svakodnevno gledaju probleme s kojima se suočavaju stanovnici tih mjesta i vide stvarnu sliku teškoća kroz koje prolaze ti ljudi pa su odlučili pomoći obnovom kuće i tako potaknuti i druge tvrtke da na sličan način pomognu ljudima stradalima u poplavi. - Akciju smo nazvali "Jedan tim (building) za osmjeh jedne obitelji" i želimo obnoviti u potpunosti cijelu kuću bez naknade, a vlasnica će novac koji joj pripada od države za obnovu kuće, moći iskoristiti za sve ostale potrebe vraćanja u normalan život. Pozivamo i druge neka na taj način pomognu jednom kućanstvu i vrate osmjeh tim napaćenim ljudima - kažu u Eurcu.

>> 'Radnici u obnovu škola kreću u ponedjeljak'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije