Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sinonim za zagovaranje prava izbjeglica
Povratak na članak

Tvrtka Baruna zamijenit će Stanko Perica

Otac Perica isusovcima se pridružio prije deset godina, a otprije dvije godine je svećenik; završio je pravni fakultet i jedno vrijeme radio u odvjetništvu

Komentari 2

IK
Ikonoklast
17:16 07.06.2020.

Jeli Vama ovo normalno? Jeli vam normalno da nema vise slobode govora a da moderator doslovno prakticira marakseski sporazum, tj. da se protiv migracija NE PISE lose. Pa zasto uopce stavljate onda da se moze komentirati ako brisete sve stoo vam se ne svidja. I unatoc tome niti jedan komentat vam nije govorio pozitivno o migracijama pa da ste ga ostavili. Valjda narod kaze svoje a vi se mislite zasto je to tako. Dosta vise cenzure! jednistavno je bolje da izgasite mogucnost komentara. Poštenije.

VL
ZH
zhecko
17:41 07.06.2020.

Pravi hrvatski domoljubi !11

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.