Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Tvrdi da je zemlja ravna, a evo kako je to dokazao

YouTuber D. Marble na let iz Sjeverne Karoline za Seattle ponio je građevinsku libelu
23. svibnja 2017. u 11:21 3 komentara 1858 prikaza
D. Marble
Foto: Screenshot YouTube
Pogledajte galeriju 1/2

YouTuber D. Marble uvjeren je da je zemlja ravna ploča. Muškarac iz Sjeverne Karoline svoju je teoriju pokušao dokazati tako što je na let do Seattlea ponio libela vagu koju najčešće koriste građevinari kako bi izmjerili jesu li im površine ravne. 

Planet Zemlja NOVA STUDIJA Znanstvenici potvrdili kako je nastala Zemlja: Mi smo zapravo dva planeta

No, on je libelu ponio sa sobom u zrakoplov kako bi dokazao da "živimo u laži te da je naš planet zapravo potpuno ravan". 

Muškarac koji se opisuje kao realist sjeo je na let iz Sjeverne Karoline za Seattle kako bi vidio hoće li pilot nagnuti 'nos zrakoplova' kako bi nadoknadio zakrivljenost. 

– Snimao sam video 23 minute i 45 sekundi u kojima smo prešli oko 203 milje. Prema matematici zakrivljenosti našeg planeta, u tom vremenu trebali smo pet milja putovati zakrivljenom putanjom, no kao što vidite, to se nije dogodilo jer je – rekao je on. 

Svoju je teoriju podijelio na YouTubeu i društvenim mrežama, no sigurno nije dobio reakcije kakve je očekivao. 

– Ovo je savršena kombinacija genijalnosti i gluposti – napisao mu je jedan korisnik Twittera. 

Planet Zemlja NEĆETE VJEROVATI! Što bi se dogodilo kad bi se Zemlja okretala u suprotnom smjeru? zmija Nepozvani gost Htio maknuti granu koja mu je pala u dvorište, no onda je tek vidio što je to zapravo zaspala u vlaku Kakva šteta! Žena zaspala u vlaku, a ono što se zatim dogodilo rastužilo je mnoge
Financije
Vrhunska edukacija
Kako primijeniti EXCEL® na konkretnim poslovnim zadacima?

A1 izdvaja za Vas