Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sud BiH
Povratak na članak

Tužiteljstvo protiv izručenja Mamića: 'Napustio sam Hrvatsku jer se ne osjećam sigurnim'

Tužiteljstvo i obrana slažu se da je jedan od mogućih sljedećih koraka zamolnica Hrvatske da pravosuđe BiH nastavi voditi postupak protiv Mamića

Komentari 44

RE
Rex
12:48 17.07.2018.

To je sve u reziji ORJUN-e........sad kad je svjetsko prvenstvo gotovo,a mi viceprvaci orjunasi vise nemaju motiva za progonom Mamica,jer trebalo je uzdrmati reprezentaciju,a zadnji potez im je bio slucaj Kalinic.........sad su na aparatima.......niti jedne cestitke celnika SDP-a repki,a to vam sve govori..........pokrepali da bog da svi do jednoga

VL
HU
HugoMrgud
12:08 17.07.2018.

Jugoslaveni ajte molim vas maknite se sa tom svojom glupom mantrom. Dinamo se ne osjeća oštećenim, porezna uprava nije napravila nikakvu prijavu iz tog vremena zanima me samo o kakvoj krađi je onda riječ. To je isto kao da neki moj susjed prijavi nekog da je taj netko u moju kuću provalio i opljačkao me a ja o tome nemam pojma. Tako je u slučaju Mamića, Hajduk tvrdi da je Dinamo opljačkan a Dinamo o tome pojma nema......

VL
DO
dopizdilomi
11:27 17.07.2018.

Sva sreća pa se pucalo na tebe u Hrvatskoj a ne u Bosni. Kako ovce slabo pamte.

VL
KO
konoplja
13:10 17.07.2018.

Bosna je utočište hrvatskih kriminalaca, time direktno šteti Hrvatskoj i pod hitno treba staviti veto na financiranje Bosne, zašto bi mi financirali zemlju koja štiti ljude koji su izvršavali kriminalne radnje u Hrvatskoj!!! To su ti "Hrvati" iz Bosne kojii brane svoje "Hrvate" koji su pokrali Hrvatsku, znači ti ljudi ne žele dobro Hrvatskoj jer ne žele da se slučaj riješi, vrlo jednostavno i jasno!

VL
Avatar southman
southman
11:40 17.07.2018.

Pa zar nisu na tebe "pucali" u Bosni ?? Valjda onda nisi u BiH siguran !?

VL
KO
konoplja
11:38 17.07.2018.

Kako to da se Mamić ne osjeća sigurno u Hrvatskoj, ispada da se sigurnije osjećao u Jugoslaviji, tada nije bježao iz Hrvatske. Nakon jučerašnjih scena i zajedništva hrvatskog naroda ekipa poput Mamića više se nikada neće osjećati sigurno u Hrvatskoo jer narod je prepoznao krivce a to su HNS,HDZ i Mamić, loše vam se piše!

VL
RI
rightside
20:26 17.07.2018.

i dobro,, ne osjeca se siguran to je jasno svakom no valjda ovima iz vecernjaka nikako nije jasno,,)))) ko i uostalom jos puno stvari i dogadaja iz bliske proslosti,,)))))))

VL
CA
campa
15:23 17.07.2018.

Sada je valjda svakome jasno da je dvojno državljanstvo samo alibi za lopuže porjeklom iz BiH koja ne izručuje svoje državljane.Počevši od Kutle pa vođa Herceg bosne pa sada do Mamića.Te Hrvatine su se obogatile na patnji Hrvatskog naroda a kad su pokrenuti postupci i dokazana im je krivnja uredno se sklanjaju u BiH.patnik optužen za lopovluk se ne osječa sigurnim u Hrvatskoj u kojoj mu je dokazana krivnja.Proces je završen dokazivanjem krivnje Mamiću i njegovim sudruzima.Nimalo čudno za Hrvatsko pravosuđe je ono uredno štiti ratne profitere,ostatke udbe i kriminalce.Očito se je Mamić zamjerio močnom lobiju koji određuju u Hrvatskoj tko je kriv a tko nevin bez obzira na dokaze.Polančec je osuđen za reflektore na stadionu u selu kod koprivnice a nema krivice za Kalmetu i Sanadera koji uredno ismijavaju dokaze koji ih terete i za koje bi bili uredno osuđeni u nekoj zemlji gdje se zakon poštuje.

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
12:08 17.07.2018.

Kako je on u Bosni brzo ozdravio...

VL
DU
Deleted user
12:38 17.07.2018.

Neznam kakvog interesa Sud BiH ima da sudi Mamiću? Hrvatska treba insistirati na izručenju.

VL
KA
Kaura
11:52 17.07.2018.

Možete vi pričati što hoćete ali da nije bilo Mamića nebo ni bilo pprošlo mjesečnog veselja jer je isti promovirao pola igrača reprezentacije kolika smo mi đubrad.

VL
AA
aabbcc
11:33 17.07.2018.

Ako Bosanci tvrde da je covjek na vrijeme drpil treba ga nagraditi a ne kazniti.

VL
Avatar Dinamo BBB
Dinamo BBB
11:37 17.07.2018.

Ni mi ostali se ne osjećamo sigurnima u Hrvatskoj. Sada otkad je kriminalac pobjegao kući bolje se osjećamo. Neka tamo i ostane.

VL
IL
ildefonsa
13:12 17.07.2018.

Ja se iskreno nadam da ga nikad neće pustiti iz BiH, reprezentacija je proigrala od kad njega nema.

VL
Avatar Jack Daniels
Jack Daniels
13:10 17.07.2018.

Od kad je u BiH u Hrvatskoj se lakse dise .Jedan ekoloski problem manje.Bosanci pazite ovaj ce vas upropastiti.

VL
DU
Deleted user
12:04 17.07.2018.

Dosta je bilo te trakavice od i oko Mamića.On je bjegunac od hrvatskog pravosuđa i očigledni svoju obranu zasniva na lažima.Pa nije na njega pucano u Republici Hrvatskoj već u njegovoj novoj domovini RBiH.Koju mu to sigurnost nudi RBiH? Hrvatskaka nesmije biti taoc jedne samodopadne osobe,ali i kukavice i odmetnika.Da je imalo pošten poštivao bi zakone,ako ne i pravosuđe Republike Hrvatske i svoju pravdu bi istjerivao u sudnicama Republike Hrvatske poput tolikih građana.Sramotno od Mamića i svih njegovih sponzora i onih koji mu daju bezgraničnu podršku.Hrvatska može puno čemu smo svjedoci,ali sustav,a i naše glave potrebno je mijenjati.Nikada nije kasno krenuti sa nužnim promjenama.Zajedništvom i opredjeljenošću možemo učiniti puno. Dosta je bilo lamentiranja i nametanja jednog Mamića,Sanadera,...Oni su pokazali koliko im je stalo do nas I koliko poštuju Republiku Hrvatsku.

VL
Avatar Oneill
Oneill
12:48 17.07.2018.

Da si bio čestit nebi morao bježat.Zn da ti hvali Hrvatska a sam si sebi kriv.

VL
Avatar heyhay
heyhay
11:33 17.07.2018.

opet ova lopina

VL
CI
cinbenik
12:23 17.07.2018.

Kada se samo sjetim,kako se u crkvi molilo,daCacic ide u zatvor i da se isporuke Nijemcima,osnivači HDZea,a sada se mole da se Mamica neizruci....Nejednako pravnost laznih domoljuba unisti Hrvata.

VL
2X
2Xgeneral
12:07 17.07.2018.

tak je, nek im matan maminjo ostane zauvijek a Republika Hrvatska neka uskrati svu financijsku pomoć bosanskim hercegovcima koji su tak i tak konstutivni narod Bosna i Hercegovine. svi zadovoljni i sretni a bosanski hercegovci dobili svog heroja!!! a zašto se ne osjeća sigurnim??? pa bio bi u remetincu i do njega nebi nitko mogao. uostalom u njegovoj rodnoj hercegovini su ga napucali!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.