Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON ODLUKE SUDA
Povratak na članak

Tužiteljstvo će se žaliti jer Vladi Bagariću nije određen istražni zatvor

Zahtjev za određivanjem istražnog zatvora na velikogorički sud je stigao 19. prosinca, no ročište je održano tek 28. prosinca

Komentari 1

DU
Deleted user
09:11 29.12.2022.

Pustite Bagarića, nije on nikome ništa ukrao, on je samo pomogao svojim prijateljima da se zaposle kao svaki dobar čovjek. Njegov jedini krimen je što voli Hrvtasku više nego svoj život i što je u HDZ-u, te mu to mrzitelji ne mogu oprostiti! Napada ih se jer su potplaćeni kontrolori leta dobivali 35 000 kn pa kako bi mogli nekako preživjeti prijavili su se u malo udaljenijoj županiji kako bi mogli imati veću isplatu prijevoza i nekako barem nagurati na 40 000 kn da se može preživjeti! Idemo dalje, samo HDZ ZNA!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.