Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nekretnine
Povratak na članak

Tužiteljstvo BiH istražuje banku koja je Dodiku odobrila sumnjivi kredit

Kazneno su prijavili i vlasnika bijeljinske banke Slobodana Pavlovića, njezina direktora Petra Lazovića te još pet osoba, uključujući ravnateljicu Agencije za bankarstvo RS Slavicu Injac.

Komentari 12

RI
rikavac
17:07 05.01.2016.

mogla je malo sipa uletit o Covicu da pregleda odakle stan u Zagrebu od 150 kvadrata,stan u Makarskoj od 120 kvadrata,kuca u Mostaru u vrijednosti 6 miliona maraka ,da malo procesljaju Eronet kolko je novaca klepio tu,pa Ht Mostar kolku je proviziu dobio sto je spojio sa Eronetom,pa Soko Mostar kolko je novaca dobio kad je prodao Firmu kao Direktor,pa koliko mu je Lijanovic dao novaca kad je Covic bio ministar finansija kako su Lijanovici uvozili i prodavali meso po posebnoj cijeni,pa Elektroprivreda prodaje struju po 4 centa Njemackoj pa kupuje od njemacke za 32 centa a sve kad je Covic bio ministar finansija. Pa moze onda Sipa nastavit sa Bakirom Izedbegovicem kako su se novci dijelili iz Razvojne banke politickim podobnicima,kako je Izedbegovic postao suvlasnik Vakufske Banke. Ima tu materijala dosta Dodik i Sanader su mali misevi za ovu dvojicu.

VL
TA
tajgan
23:30 05.01.2016.

mooooj galebe! i "hrestomatiju" privest!

VL
DU
Deleted user
18:19 05.01.2016.

U ovim nasim nesretnim drzavama nije bitno ko je kriv.Na kraju uvek strada portir.Ne zelim da ulazim u to,ko je gospodinu Dodiku odobrio kredit,i kako.Zelim samo da Vas podsetim na jednu,nezaboravnu recenicu gospodina Djordja Balasevica:Nisu krivi generali i brkati majori!Krivi smo mi,sto smo ih birali.

VL
CA
carcarevacarski
22:11 05.01.2016.

to je dobro da ovoga gospodina malo pregledaju ,drugi su vlasnici firmi ali ovaj ima svoju drzavu i najvise sluzi njemu dog drugima mislim da nije bajno bilo bi pozeljno da se i tamo istitucije probude dosta lijepe politike za svoj racun,svi su siti toga

VL
Avatar naroz
naroz
18:41 05.01.2016.

sjesno ovga clanka nema na VL BiH hahhaha

VL
KI
kinez14
23:40 05.01.2016.

Ukidanje "rs" je osnovni preduvjet mira na Balkanu. A svinjoglavoga naravno u zatvor

VL
ČA
čarapan
16:38 05.01.2016.

O spica dobro ti meni dosao na TVOJ portal,......a tek sto si nepismen kukala ti majka,zasto li si uzalud cepao hlace i cipele po skoli kad nista nisi naucio u njoj :)))))

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
16:05 05.01.2016.

covjece bolime ona stvar sta srbi rade u srbi i u republiki srpskoj kao da mi nemamo nasi lopova o kojima se moze pisat.prestanite vise s time dajte otkaz ako nemate sta pisat.najgore je sto prepisete srpsku propagandu i trujete narod s njome

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.