Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJMANJE 4 PRIJAVE
Povratak na članak

Tužitelji BiH istražuju Dodika, zasad nisu otkrili zbog čega

Najmanje četiri tužitelja državnog tužiteljstva zatražila su prošlog tjedna pokretanje istrage protiv Dodika zbog protuustavnog djelovanja

Komentari 3

PA
pajper
07:36 19.10.2021.

Dodik......Čuo sam od gospodina Džaferovića i gospodina Komšića, koji deluju udruženo na svim ovim pitanjima, da je razlog zašto su oni to stavili da je naknadno sad posle 13, 14 ili 15 godina otkrili da je islamska zajednica domicilna, a da su SPC i Vatikan strani subjekti. Što ide zatim da kaže da su Srbi i Hrvati, katolici i pravoslavci, ovde stranci, a da je jedini faktor ovde islam", kaže Dodik.

VL
AN
Antibandić
16:48 18.10.2021.

Dodika u zatvor i iskoristiti gužvu, ukiniti Dayton i maknuti dve nacionalne manjine iz Ustava

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.