Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povučena revizija
Povratak na članak

Revizija konverzije skinuta s Vrhovnog suda: Tužitelj povukao CHF predmet o kojemu se odlučuje na Sudu EU

– Raduje nas povlačenje revizije koja je bila podnesena na jedan od najlošijih mogućih predmeta za konvertirane kredite, u kojemu je tužitelj već prije povukao dio tužbenog zahtjeva za preplaćeni tečaj pa je stoga taj predmet izrazito nereprezentativan i loš, priopćili su u Udruzi Franak.

Komentari 8

LI
Linomedo
12:43 14.06.2021.

Ako je Mamić cipelama kupovao suce, jasno je da su ih bankari imali cijelo vrijeme na svojoj strani i da su udruženo plačkali građane

VL
DH
dalibor.hren
09:45 15.06.2021.

Ima li u Remetincu dovoljno mjesta????

VL
BL
bluescreen
14:35 14.06.2021.

Vaš kredit, vaš problem. Smijali ste se nama koji imamo kredite i eurima.

VL
SI
sisavac
11:31 14.06.2021.

ma najbolje donesti zakon da se krediti ne trebaju vraćati, i gotovo stvar riješena. tečaji valuta moraju biti betonirani, kamatne stope u rangu nule, i to je to. jedva čekam kad inflacija koja već gori pokrene dizanje libora.. vaša ušteđevina, vi koji je još imate, je zadnja vrijednost koju vam još nisu uzele banke i države. uskoro ostajete i bez nje, istjerati će oni vas na čistinu sa vašom torbom novca, pa ćete ili kupovati dionice što će dizati indexe na burzama, ili će vam 'čuvari' novca uzimati novac za čuvane. ili ćete ulagati u nekretnine, al tu vas već čekaju sa uvođenjem poreza na nekretnine, koji neumitno stiže kao zamjena za komunalnu naknadu koju se ukida. čovjek će postati sam, bez ikakvih rezervi, zaliha, prvi put u povijesti, i kao takav biti idealna gola meta, za sve lešinare.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.