Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI DETALJI

Tužitelj o teškom ubojstvu u Njemačkoj: Muškarac je ubio ženu i djecu zbog lažne COVID potvrde

German police find five dead from shooting and stabbing
Foto: CHRISTIAN MANG
1/3
07.12.2021.
u 18:22

Obitelj je 40-godišnjak ubio vatrenim oružjem u kući u Koenigs Wusterhausenu nedaleko od Berlina, a potom i sebi oduzeo život

Muškarac koji je prošle subote ubio svoju ženu i tri kćeri, a potom presudio i sebi, navodno je lažirao potvrdu o cijepljenu i bojao se da će mu djeca biti oduzeta ako se otkrije da je potvrda krivotvorena, komentirao je njemački tužitelj slučaj teškog ubojstva kod Berlina. 

Policija je pronašla i oproštajno pismo u kojem je muškarac napisao kako je krivotvorio potvrdu o cijepljenju za svoju suprugu, prenosi Reuters.

Njezin je poslodavac to saznao, zbog čega je par bio u strahu da će biti uhićeni i da će izgubiti djecu, pojasnio je tužitelj Gernot Bantleon. 

Podsjetimo, u subotu je kasno navečer policija je pozvana na adresu ubijene obitelji kada je jedan od prolaznika uočio beživotna tijela dvoje odraslih osoba u dobi od 40 godina i troje djece u dobi od četiri, osam i 10 godina.

Obitelj je 40-godišnjak ubio vatrenim oružjem u kući u Koenigs Wusterhausenu nedaleko od Berlina, a potom i sebi oduzeo život.

>> VIDEO HALMED: Smrt 33-godišnjaka u ožujku povezana s cjepivom protiv koronavirusa

Komentara 8

PO
poluprovokator
19:17 07.12.2021.

Užasno i tužno. Troje male djece i ženu smaknuti radi vlastitog nedijagnosticiranog poremecaja. Što je najgore taj je prolazio ispod radara sve ove godine kao normalan:-/ Strašno

Avatar HighHopes
HighHopes
19:18 07.12.2021.

Dragi Bože, što se sve odvija u ljudskoj psihi zbog ovog bolesnog narativa!

Avatar StormRaider95
StormRaider95
18:39 07.12.2021.

U njima duh nacizma i tih vremena još živi. Zamisli ti tog straha od vlasti, oduzimanja djece, otkaza?! Sto je mislio da će ga u logor poslati i djecu pogušiti ciklonom b?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije