Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIJELA OTKRIO SUSJED

Otkriveni novi detalji višestrukog ubojstva u Njemačkoj, mještani se oproštaju od ubijenih djevojčica

Foto: DPA/Reuters/PIXSELL
1/3
05.12.2021.
u 16:08

Istražitelji sumnjaju da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu.

Njemačka policija pronašla je tijela peteročlane obitelji u četvrti Senzig grada Königs Wusterhausen. Majka (40), otac (40) te tri njihovih kćeri (10,8 i 4) na tijelu su imala prostrelne i ubodne rane. 

Istražitelji sumnjaju da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu. Glavni javni tužitelj Gernot Bantleon potvrdio je za Bild da u kući pronađena oproštajna poruka, no naveo je kako u ovom trenutku ništa se ne može isključiti. 

Tijela obitelji pronašao je susjed koji je pogledao u kuću kroz prozor na terasi jer nije vidio tog jutra svoje susjede. Pozvao je policiju kad je vidio beživotna tijela u dnevnoj sobi. 

Tragedija je potresla cijelu zajednicu. Mještani ispred stambene zgrade gdje je obitelj živjela ostavljaju svijeće kao i dječje igračke te poruke. 

VIDEO: Brojne ulice i prometnice u Splitu pod vodom: Obilna kiša poplavila grad


 
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Mentat
Mentat
18:15 05.12.2021.

Mene ste imali vremena izbrisati, ali niste našli vremena ispraviti ovo "prostrelno"?! Jel to zato što piše da vam je to ozadžbinski, a ne hrvatski rijeečnik, a da ste vi NEPISMENI?

XA
xaron
18:41 05.12.2021.

Nema imena ? Sumljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije