Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasplet slučaja iz 2014.
Povratak na članak

Tužio Crveni križ jer nije dobio 8000 kuna u poplavi pa izgubio sud

Smatram da je presuda donesena pod političkim pritiskom, navodi Pavlović.

Komentari 3

Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
13:54 15.02.2018.

Pa kako te nije sram, u Podgajcima stradale dvije tri kuće, da je susjed na kraju sela ( zbog čega je dobio i batina)dozvolio prokopati ispod rampe koju je zazidao ni te dvije kuće ne bi stradale. Sram te bilo!

VL
JO
jozomeda
16:48 15.02.2018.

moja kuća u gunji posle poplave za rušenje,nisam dobio ni lipe od lipe naše.

VL
HR
Hrv
17:33 16.02.2018.

Aratoru u Podgajcima poplavljeno 50 kuća, a u Đurićima dvije tri kuće i usput nije nitko dobio batina širiš gluposti, a što se tiče Pavlovića on je u to vrijeme bio pokrenuo akcije u ime cijelog sela jer su sva sela dobila naknadu od 8000 kuna iako su djelomično poplavljeni. Spomenu si rampu koja je prokopana i to je rampa koja je pokidana i taj je čovjek u Njmačkoj i nije bilo problema oko prekopavanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.