Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STARI GRIJESI
Povratak na članak

Tuta zanijekao krivnju, završni govori idući tjedan

On je zanijekao krivnju za to za što ga se tereti

Komentari 9

NU
nulanulasedam
20:08 05.11.2015.

To je nemoguće.

VL
Avatar Auscro
Auscro
02:10 06.11.2015.

sidro, Vi kao i vama dragi premijer, mrzite sve sto dise hrvatski, ne glumite domoljuba sa svojim glupim komentarima. Tako jadnog i sirovog komentara odavno nisam procitao. Gdje ste vi bili dok su hrabri Hercegovci branili Hrvatsku? Vjerojatno na drugoj strani!

VL
SC
schwertransport
16:37 05.11.2015.

Oprostite iz kojeg dijela Hrvatske je navedeni pripadnik Hrvatske vojske Tuta

VL
Avatar ivek
ivek
23:21 05.11.2015.

kao prvo tuta je rani zlocinac osudjen u hagu,,, tuta i slicni i gori od tute krminalci zive na racun porezni obaveznika hrvsake... trece ,, svi hercegovci zeli bit veci hrvati ili zagrebcani on zagrebcana,,,, lopov do lopova, zbog ceg ceg ne idu zaljevat kamenje u hercegovinu,,, mrs svi iz hrvaske lopovi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.