Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvojica donalda
Povratak na članak

Tusk poručio Trumpu: Trgujte, a ne ratujte predsjedniče!

Predsjednik Donald Trump potpisao je prošli tjedan odluku o uvođenju carina na uvoz čelika i aluminija i zaprijetio porezom na europske automobile ako EU ne ukloni svoje carine i trgovinske barijere na cijeli niz proizvoda.

Komentari 3

IT
I-To
17:59 14.03.2018.

Nemogu više ovo slušat Europa mora hitno sa USA razgovarati mi smo problem u Europi ovdje su carine za USA robu i do 12 % a za našu robu u Americi samo 2.5 % e sad rezite moželi tako dalje ?

VL
Avatar 123456
123456
19:11 14.03.2018.

g. Trump je potpuno u pravu!!

VL
GE
gemist
11:47 18.03.2018.

EU je u trgovinskom plusu sa SAD i naravno da im ne pašu carine.Onda međusobno ukinite carine na sve proizvode.Uostalom EU namjerava nabiti carine i poreze na one male paketiće do 160kn što građani prek interneta kupuju iz Azije s besplatnom poštarinom,a što je onda to?Tu pa bude Kina i ostali reagirali kad tad nekakvim revanšom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.