Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE NAPETOSTI
Povratak na članak

Turska pozvala veleposlanika SAD-a na razgovor zbog rezolucije o armenskom genocidu

Turska odbacuje korištenje izraza genocid za opisivanje masovnog protjerivanja i ubojstva 1,5 milijuna Armenaca u Osmanskom Carstvu tijekom Prvog svjetskog rata.

Komentari 11

Avatar southman
southman
11:35 30.10.2019.

A kako bi se tako nešto trebalo zvati ??

VL
RM
ruzica_mario
11:56 30.10.2019.

teroristi ostaju teroristi

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
12:27 30.10.2019.

Dovoljno je pogledati kakvo je naslijeđe turčin ostavio na balkanu...

VL
Avatar willi66
willi66
13:12 30.10.2019.

kako su samo ponizili njemackog ministra Mass-a,na sto je Njemacka spala to je strasno.tako je kada te vode bezmudi...

VL
ST
stric7
12:14 30.10.2019.

...ili turci ili njihovi potomci srbi ... krv nije voda....

VL
ZB
Zbrega
23:52 30.10.2019.

Kad izmisle neki drugi termin za taj grozan čin nad armencima mort dobiju i nobelovu nagradu za mir

VL
TO
Toni66
12:19 30.10.2019.

Erdogana i Turke je najviše pogodilo to da su ga Njemci isprovocirali jer su u samome vrhu politike oni to pokrenuli i zaista nakon analiza i zaključili donjeli reziluciju da se radilo o Genocidu .. Da su turski djedovi genocidancidan narod , tj da su Turci sada potomci genocidaši ... Toliko da ih je poslao sve u materinu .. Nije ni problem kad ti to netko kaže ali te pogodi kad ti to kažu oni još daleko gori od tebe .... Onda su ga počeli vrijeđati i on njih a najviše ga je zaoblilo to da ga je od likvidacije i familju mu upravo Putin spasio jer je uspio kroz tehniku prisluškivanja doznati o spremljenom državnom udaru Kurda .. Naravno Erdogan zna i tko i što al im ne smije reći u lice "nema dokaza "( tko je organizirano njegovo ubojstvo ) A zna cijeli svijet da sjedi u Americi konačno pojedinci su priznali kako su bili uspješni u Ukrajini a ovdje je Putin izdao dobro organizirani napad 2 dana prije pa je kako znamo prošao sa preko 210 mrvih i 12oo ranjenih Turaka . Potom je došao na ideju da organizira referendum u Turskoj neka narod odluči tko je da se uvede smrtna kazana za teroriste koji ubijaju ili ranjavaju civile u Turskoj . Kako je Merkelica skoćlila i cijela EU ne i ne to pravo ima samo USA !!!! Nisu mu dozvolili ucjenom niti da dopusti referendum ; svjesni da bi pogubio dio komadosa poslanih da ga riješe poput Gadfija . Erdigabn je shvatio sa kime ima posla kao i Kurdi nedavno , sada su neki skočili sa zapada da se ne zamjere Kurdima kao briga

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.