Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽILI SUSPENZIJU
Povratak na članak

Turska ostaje bez mogućnosti pristupa EU?

Europski parlament većinom glasova zatražio je suspenziju za Tursku

Komentari 17

Avatar Koncentriran
Koncentriran
13:16 06.07.2017.

Nadam se referendum.... Turci i kao i svi muslimani nisu kompatibilni s nama goodbye

VL
Avatar jumanji
jumanji
13:22 06.07.2017.

i prije toga nismo bili željni turske u europskoj uniji pogotovo sada ne želimo

VL
DU
Deleted user
13:53 06.07.2017.

Nezamislivo je zapravo clanstvo Turske jer bi sigurno time imali ogroman utjecaj na nas i zakone bi sve vise sebi prilagodjavali protiv nasih krscanskih dostignuca kao i kulturnih.

VL
FR
franjo
17:09 06.07.2017.

Nije Turcima mjesto u EU . Nikad.

VL
DU
Deleted user
15:42 06.07.2017.

taj polumajmun se vraca u 13-ti vijek, i htio bi europu isto tamo uvuci, ali to mu sigurno nece uspjeti...

VL
MX
Mister X
20:19 06.07.2017.

,Turska ostaje bez mogućnosti pristupa EU? I taj satanak pametnih umjesto da se satanu normalno u UNO prostoru zauzmu i zatvore zlotvori milionski grad Hamburg deset dana i potroše 137 milijuna eura za taj sastanak G 20 pametnih !Eu poreznicireznici to plate milijardu i 30 milijuna kuna .. A učinak = nula pilo se jelo družolo seksalo samo i to je to . Dobro policija je pretukla i pozatvarala one koji su jako protivili tome jakom bezveznome sastanku !!! Kojeg osigurava 20.000 policajaca !!!! Tramp leti helikopterom ( zeakomlat ) na sastanak praćen sa 6 ratnih heliča ...........

VL
ST
sterling
13:14 06.07.2017.

hahaha, članak od pola jednog paragrafa, show

VL
MX
Mister X
14:12 06.07.2017.

Naravno pro formalno su kao Osudili pokušaj državnog udara od 15. srpnja i izrazili svoju solidarnost s građanima Turske, Ne usude se kao obično razotkriti tko stoji iza toga ? Ne napominju da je legalno demokratski izabran ! Ne govoreovore gdje se skriva kod koga organizator toga terora ! Ne spominju 250 mrtvih i preko1200 ranjenih. Ne govore koga su godinama podržavali i sada naoružali - Kurde . Dosta toga se perfidno ne kaže i ne spomene da je sve legalno i po eu standardima bio referendum Turaka ! Ne spominju da se brine za milijune izbjeglica .. Ne govore iskreno da su Turci druge vjere i da im ne pašu i ne trebaju. Da tamo na tom dijelu nemaju više koga bombati . A bez neprijatelja neide nikako zato Kurde dobro naoružavaju !!! Nisam Turčin ali malo i u njihovu korist istine u demokraciji ne škodi da nas propaganda u dupence ne vodi !. Kad je trebalo dozvolio Englezima da preko Turske odvoze naftu u njihovu luku i utovaruju ukradenu naftu iz Sirije .. Kad je trebao i dobio naredbu da skida Rusko ratni zrakoplov opet poslušnik... A na kraju su braća odlučila da završi poput Gsdsfija Sadama Assada ; ali je oprezan naučio nešto nasmiješ prijateljima da previše vjeruješ .. Znao je da mu samo obećavaju i da od EU ništa dobar je sa 80 miljuna ljudi oni na prvoj crti protiv Putina ! gdje su rakete i NATO odavno debelo stacionirane ..( Turke je jako uvrijedil su Njemci nedavno javno dokazano proglasili da su im djedovi bili ne samo zločinci nego genocidan narod !)

VL
Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
13:54 06.07.2017.

Steta. Turci su nasa balkanska braca po domoljublju i kulturi i Hrvatska njim mora podrzati i uvesti u EU da nas bar netko shvati i prihvati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.