Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDENTITET NEPOZNAT

Turska policija deportirala Hrvata zbog terorizma: 'Nećemo biti hotel za ISIL-ovce'

Foto: Pixsell
06.03.2020.
u 17:58

Kako navode mediji, Ministarstvo je u priopćenju naznačilo kako se operacija deportiranja stranih terorista u domocilne zemlje, a koja je počela 11.studenog prošle godine, nastavlja i dalje.

Turski mediji i pojedini arapski pozivajući se na izvještaj Ministarstva unutarnjih poslova Turske, objavili su kako je u sklopu deportacije terorista stranog porijekla, deportiran i jedan terorist hrvatskog porijekla.

Kako navode mediji, Ministarstvo je u priopćenju naznačilo kako se operacija deportiranja stranih terorista u domocilne zemlje, a koja je počela 11.studenog prošle godine, nastavlja i dalje.

Turski ministar unutarnjih poslova Suleyman Soylu, rekao je da Turska "nije hotel za teroriste ISIL-a koji su državljani drugih zemalja".

Detalje oko deportacije kao i identitet hrvatskog državljana nisu objavili niti ministarstvo unutarnjih poslova Turske niti mediji .

Ključne riječi

Komentara 7

TA
Tajg
18:59 06.03.2020.

Zanimljive vijesti iz zemlje koja nepoštiva nikakakva ljudska prava i koja ucijenjiva evropsku zajednicu. Treba njoj zatvoriti granicu sa svih strana , posebno od baščaršije. Događanja u siriji su već tragična prošlost turkskoga barbarizma. Nemojmo dozvoliti da nam smrdi pred kućnim vratima.

ZB
Zoki-Bijela
19:27 06.03.2020.

Hrvat imena Mujaga

Avatar PatriaCro
PatriaCro
19:02 06.03.2020.

Ok, ovo je zapravo jako smiješno. Turska, koja ima najviše boraca na strani ISISa, koji bez imalo problema podupiru terorizam, kažu da neće biti hotel za ISIS. Smijalica XD

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije