Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hoće li ga udaljiti?

Turistički brod s porukom Plenkoviću zabavlja turiste na makarskoj rivi

Foto: Slavica Vuković
1/2
23.08.2019.
u 08:20

Ne znamo je li brod bio na makarskoj rivi kada je njom prošao Plenković koji je otvorio Malakološki muzej, ali zasigurno ga je vidio premijerov ujak, Marko Raos, makarski gradski vijećnik

Pojavio se na makarskoj rivi turistički brod sa zanimljivom političkom porukom premijeru. "Plenkoviću u svojoj vladi radiš s mutantima, beduinima, hohštaplerima i prevarantima" natpis je na izletničkom brodu kojim se prevoze turisti.

Vlasnik je i nastavio pa piše i "Brod makarski - Jadran radi s ljudima, gostima i turistima".

Foto: Slavica Vuković

Ne znamo je li brod bio na makarskoj rivi kada je njom prošao Plenković koji je otvorio Malakološki muzej, ali zasigurno ga je vidio premijerov ujak, Marko Raos, makarski gradski vijećnik. A možda mu je i prenio poruku.

U svakom slučaju natpis zabavlja domaće turiste koji ga fotografiraju.

Ključne riječi

Komentara 20

TH
thu
14:37 23.08.2019.

Pa gasajte opet za iste...

ŠT
ŠtoReći
09:16 23.08.2019.

smiješno, još uvijek se smijemo...al vidio je njegov ujak,..... a možda i prabaka... " ne znamo što je bilo, al netko je iz pouzdanih izvora .ne znam tko nekome rekao kako su se turisti smijali ne znam čemu ....

DU
Deleted user
10:48 23.08.2019.

hehehe sa slabokrvnim predsjednikom hdz-a se sprda tko stigne...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije