Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natječaj HTZ-a

Turistička zajednica traži direktore u pet europskih zemalja i Kini

storyeditor/2022-03-22/PXL_250620_29343730.jpg
Foto: Srećko Niketić/PIXSELL
1/2
22.03.2022.
u 20:17

Unatoč brojnim izazovima, naš cilj u ovoj godini ostaje isti, a to je pozicioniranje Hrvatske kao sigurne, kvalitetne i dobro pripremljene destinacije - ističe direktor HTZ-a Kristijan Staničić

Hrvatska turistička zajednica nastavlja ekipirati svoja inozemna predstavništva. Nacionalna turistička organizacija objavila je natječaj za direktore predstavništava Hrvatske turističke zajednice na šest tržišta, u Austriji, Češkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Švedskoj i Kini.

Prijave za natječaj objavljen na mrežnim stranicama HTZ-a zaprimaju se do 5. travnja, a novi direktori biraju se na razdoblje od četiri godine. Od kandidata se, među ostalim, traži najmanje četiri godine radnog iskustva na rukovodećim poslovima u turizmu ili marketingu u turizmu, odnosno najmanje šest godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima.

Također, potrebno je znanje jednog i poznavanje još jednog stranog jezika ili jezika turističkog tržišta za koje je predstavništvo nadležno, te dobro poznavanje tamošnjih turističkih potencijala, a obvezno je priložiti i prijedlog četverogodišnjeg plana aktivnosti predstavništva.

- Predstavništva imaju vrlo važnu ulogu u promociji naše zemlje kao turističke destinacije, a ključna su i za održavanje kontakata s najvažnijim inozemnim partnerima. U okolnostima pandemije, koja je, nažalost, i dalje prisutna, a sada i u okolnostima ratnih događaja u Ukrajini, njihova uloga postaje još značajnija. Unatoč brojnim izazovima, naš cilj u ovoj godini ostaje isti, a to je pozicioniranje Hrvatske kao sigurne, kvalitetne i dobro pripremljene destinacije - ističe direktor HTZ-a Kristijan Staničić, koji očekuje brojne prijave.

Odluku o odabiru donijet će Turističko vijeće HTZ-a, a prijedloge će pripremiti povjerenstvo za evaluaciju pristiglih kandidatura koje će nakon isteka natječajnog roka evaluirati prijave i provesti intervjue s odabranim kandidatima.

VIDEO Dvije godine od potres u Zagrebu: Ovo su prizori koje nitko neće zaboraviti...

Komentara 1

IL
ilustrator
09:21 23.03.2022.

čemu natječaj? pa već smo odabrali najbolje, najstrùčnije i najodanije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije