Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagdani
Povratak na članak

Turisti za Uskrs navalili na Dubrovnik kao u špici sezone

Gužvu na ulicama stvarali su i gosti s kruzera jer je tijekom vikenda u Dubrovniku boravilo 10-ak tisuća gostiju

Komentari 7

LA
ladida
21:31 05.04.2010.

venecija je smrdljiva a dubrovnik je prekrasan i samo netko tko nikada nije bio tamo može dati ovakav komentar.....

VL
DU
Deleted user
05:33 06.04.2010.

Venlo@ - seljacino odakle si ti kad velis \"gdje cemo\" umjesto KAMO CEMO - Ako ne znas takve osnovice iz gramatike, onda si mogu misliti koliko i kako znas o recesiji. gospodarstvu, bilo cemu ...

VL
OB
-obrisani-
21:16 05.04.2010.

nedprilagodjeni... i meni. pun kua... kao da nema ostalih 5800 km obale...

VL
OB
-obrisani-
21:58 05.04.2010.

Ove dobre brojke o turističkim posjetima pokazuju još nešto, osim najave više-manje jednako uspješne turističke sezone kao lani (6-7 milijardi eura), govore još i o činjenici kako je recesija u svijetu stvar prošlosti, kako su igrači iza zavjese koji su je i inscenirali pokupili profit i ponovo pustili države u novi ciklus rada i stvaranja (kako bi im za deset godina opet mogli pokupiti profit). To kod nas nije slučaj. Sve brojke i činjenice govore nešto drugo - kako smo ušli u dugoročno siromaštvo i nezaposlenost koja će se zaustaviti negdje na brojci od 400.000 ljudi. Financijske injekcije od turizma će služiti samo za održavanje ovog kubanskog sustava općeg osiromašenja, financiranje umirovljenika i državne uprave. Svi mi ostali morali bismo se zbrojiti i oduzeti pa vidjeti kako ćemo dalje. I gdje ćemo.

VL
VN
van ness
08:02 06.04.2010.

Koliko ih je to potpisalo ovaj clanak iz selendre Dubrovnika? Ima bit da se sve dogadja u doba kolere: i gosti i novinari...

VL
OB
-obrisani-
10:07 06.04.2010.

silverback Akademiče i uzorni građanine, da si pročitao post do kraja i s razumijevanjem, onda bi vidio da nisam pitao kamo ćemo (jer nemamo kamo do ostati u Hrvatskoj), nego gdje ćemo biti za koju godinu ne promijenimo li štoo u politici. Očito je kako je moje poznavanje gramatike daleko iznad tvog, akademiče. Inače, ne primjetih da si rekao riječ o temi. Zanimljiviji sam ti ja od teme? Ili imaš problem sam sa sobom?

VL
MA
marko53
11:30 06.04.2010.

venlo@- ne osvrći se na ovakve akademikeNjihovom zaslugom smo u gov....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.