Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagdani

Turisti za Uskrs navalili na Dubrovnik kao u špici sezone

'za dalmaciju.....110608.....sibenik turisti-sibenik snimio hrvoje jelavic'
'Photoshop'
Autori: ef/VLM, vb, am/VLM, sj/VLM, mč/VLM
05.04.2010.
u 17:29

Gužvu na ulicama stvarali su i gosti s kruzera jer je tijekom vikenda u Dubrovniku boravilo 10-ak tisuća gostiju

Istru je za uskrsne blagdane posjetilo približno 20-ak tisuća gostiju, uglavnom iz Italije, Austrije i Njemačke. Na Puljštini je ostvareno približno sedam tisuća noćenja, a došlo je oko 4000 turista. Svaki peti gost za ove blagdane odlučio se i za romantični Rovinj, gdje ih je bilo oko četiri tisuće. Za Brijune su se odlučili uglavnom domaći ljudi, kao i lani. Otok je posjetilo i približno 1000 izletnika. Uz to je i 40-ak golfera uživalo na proljetnom golf-turniru. Brijuni su ponudili tisuću uskrsnih jaja od kojih nekoliko stotina skrivenih u šumarcima. Tradicija je da gosti na biciklima obilaze šumarke i traže jaja.

– Na Šibenskoj rivijeri uskrsne blagdane dočekalo je četiri tisuće turista. Gosti manje troše, ali ipak su brojem na razini prošlogodišnje statistike – kazao je Šime Vlašić, direktor Ureda Turističke zajednice Šibensko-kninske županije.

Uskrs je u Dubrovnik privukao veliki broj turista, gotovo kao u ljetnim mjesecima. Gužvu na ulicama stvarali su i gosti s kruzera jer je tijekom vikenda u Dubrovniku boravilo 10-ak tisuća gostiju.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
05:33 06.04.2010.

Venlo@ - seljacino odakle si ti kad velis \"gdje cemo\" umjesto KAMO CEMO - Ako ne znas takve osnovice iz gramatike, onda si mogu misliti koliko i kako znas o recesiji. gospodarstvu, bilo cemu ...

OB
-obrisani-
21:16 05.04.2010.

nedprilagodjeni... i meni. pun kua... kao da nema ostalih 5800 km obale...

LA
ladida
21:31 05.04.2010.

venecija je smrdljiva a dubrovnik je prekrasan i samo netko tko nikada nije bio tamo može dati ovakav komentar.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije