Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Turisti snimili opasne vratolomije u napuštenim hotelima na jugu Jadrana

Mladići su osim na jugu Jadrana posjetili i Brijune gdje su također skakali sa zgrade na zgradu, preskakali prepreke, zidove i sl.
05. rujna 2018. u 10:11 1 komentara 8642 prikaza
parkour
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/3

Britanski turisti Orlando Devaux i Arthur Franks ušli su u napuštene hotele na krajnjem jugu Dalmacije, odnosno u Dubrovniku i Cavtatu te su ondje snimili scene koje lede krv u žilama.

parkour škola škola na velesajmu Parkour djecu uči kako se bolje kretati

Dvojac se, naime, bavi popularnim parkourom, sportom koji je poprilično opasan.

Mladići su, osim na jugu Jadrana, posjetili i Brijune gdje su također skakali sa zgrade na zgradu, preskakali prepreke, zidove i sl., a u brojnim su situacijama mogli nastradati.

– Došli smo u Hrvatsku i išli smo u pet napuštenih hotela, plus još nekoliko mjesta u Dubrovniku, Cavtatu i Brijunima. Snimili smo još jedan video koji ćemo postaviti narednih tjedana – objavili su na svom YouTube kanalu.

vratolomije DOISTA SU TO UČINILI Biciklističke akrobacije od kojih će vam zastati dah

Kako je to izgledalo pogledajte u videu koji su snimili.

NOVA KOLEKCIJA
Globalno popularna serija Igra prijestolja je završila, no čini se da je njezin utjecaj na modu itekako prisutan
  • pero-lero:

    Bivši kompleks hotela VUU Kupari. Nisu napušteni nego su uništeni tijekom agresije tzv JNA (crnogorski i srpski dragovoljci) u listopadu 1991. godine. Od 1995. pa do danas se tim biserom juga Dalmacije mešetari od nemila do nedraga, a bilo bi ... prikaži još!bi dobro da se nikada ne obnovi zbog dobrobiti već prenapučene općine Župa dubrovačka.